رتبه سوم تولید قارچ خوراکی برای استان اصفهان
مرادمندگفت: اصفهان رتبه سوم تولید قارچ خوراکی را بنام خود کرد.
به گزارش خبرگزاری هاگ و به نقل از خبرگزاری مهر؛ مهرداد مرادمند رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به تولید قارچ خوراکی در این استان گفت: از مهمترین مزایای تولید قارچ میتوان به اشتغالزایی بالای واحدهای تولیدی، تولید طبقاتی و استفاده از حداقل زمین، محیط کنترل شده و کاهش خسارات ناشی از شرایط اقلیمی، تولید در تمام فصول با میزان مصرف کم آب در واحد تولید اشاره کرد.
او ادامه داد: میزان مصرف آب برای تولید هر تن قارچ ۱۷ مترمکعب است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اعلام رتبه سوم استان اصفهان در تولید قارچ خوراکی گفت: استفاده از پسماندهای کشاورزی در فرایند تولید و خواص دارویی و غذایی قارچ از مزایای توسعه کشت قارچ خوراکی در استان اصفهان است.
او در پایان گفت: سطح سالیانه کشت قارچ خوراکی در استان اصفهان ۶۸.۵ هکتار و در ۷۰ واحد تولیدی و با تولید ۱۳ هزار تن در سال است.