
گزارش انواع مجیک ماشروم در جهان، تا کنون به بیش از 180 نوع رسیده است که قدرتهای بسیار مختلف برای روانگردانی دارند؛ و همه آنها دارای سطوح مختلف مواد فعال روانگردان شامل سیلوسایبین، سیلوسین و بائوسیستین هستند. اساساً، برای بررسی قدرت یک قارچ جادویی هر سه ماده را در نظر میگیرند و ما در زیر فهرستی از این قارچها با قدرتهای مختلف برای شما گردآوری کردهایم:
1) قارچ بشقاب پرنده (Flying Saucer Mushroom (Psilocybe Azurescens))
این نوع مجیک ماشروم، قویترین قارچ Psilocybe در بین همه این قارچها است که میتوان آن را در تراشههای چوب و خاکهای شنی پیدا کرد و به وفور در بین علفهای تپهای رشد میکنند. گزارشات مقدار زیادی از آنها را در ایالات متحده (اورگان، کالیفرنیا، نیومکزیکو، ویسکانسین، ورمونت و اوهایو) و آلمان (لایپزیگ) نشان داده است.
رنگ آن قهوه ای تا کاراملی است. عرض کلاهک 3 تا 10 سانتی متر و ضخامت در مرکز آن 3 تا 6 میلیمتر است. شکل مخروطی دارد و با پوسته ژلاتینی نازکی احاطه شده که میتوان آن را از بقیه کلاهک جدا کرد. از آنجایی که حاوی بیشترین سیلوبین است، آبی بسیار تیره تا تقریبا سیاه میشود.
ساقه معمولاً 90 تا 200 میلیمتر طول و 3 تا 6 میلیمتر ضخامت دارد. چاپ اسپور قهوهای مایل به بنفش تیره تا مشکی مایل به ارغوانی است.
- سیلوسایبین: 1.78٪
- سیلوسین: 0.38٪
- بائوسیستین: 0.35٪
- کل قدرت: 2.51٪
- قدرت در هر 1 گرم: 25 میلیگرم
2) قارچ سردستگیرهای (Knobby Tops (Psilocybe Baeocystis))
یکی از انواع مجیک ماشروم، قارچ سردستگیره ای است که بسیار قدرتمند است و آن را میتوان در مالچ، تراشههای چوب یا چمن و به ویژه در پوست درخت صنوبر داگلاس دید. اولین بار در اورگان گزارش شد، اما پرورش آن در شمال غرب اقیانوس آرام رایج است.
کلاهک آن 1.5 تا 5.5 سانتیمتر، و پهن و مخروطی شکل است. قهوهای زیتونی تیره تا قهوهای گاومیش و گاهی اوقات آبی استیل است، اما هنگام خشک شدن در مرکز قهوهای مسی میشود. سطح آن به نظر می رسد ژلاتینی، با یک لایه ژلاتینی قابل جدا شدن.
ساقه معمولاً 50-70 میلی متر و طول و 2-3 میلی متر ضخامت دارد. چاپ اسپور قهوهای مایل به بنفش است.
- سیلوسایبین: 0.85٪
- سیلوسین: 0.59٪
- بائوسیستین: 0.10%
- کل قدرت: 1.54٪
- قدرت در هر 1 گرم: 15 میلی گرم
3) سیلوسایب بوهمی (The Bohemian Psilocybe (Psilocybe Bohemica))
این قارچ را میتوان در اروپای مرکزی در پاییز یافت، روی بقایای چوبی رشد میکند و کلاهک 1 تا 4 سانتیمتر عرض دارد و مخروطی شکل است؛ اما با افزایش سن به شکل صاف تا محدب خواهد بود.
رنگ آن قهوهای سفالی تا قهوهای نارنجی تیره است و به سمت بیرون روشنتر میشود. این قارچ پلیکول ژلاتینی قابل جدا شدن ندارد. چاپ اسپور آن قهوهای بنفش مایل به خاکستری است. ساقه آن 20 تا 60 میلیمتر طول و 2 تا 5 میلیمتر ضخامت دارد.
- سیلوسایبین: 1.34٪
- سیلوسین: 0.11%
- بائوسیستین: 0.02%
- کل قدرت: 1.47٪
- قدرت در هر 1 گرم: 15 میلی گرم
4) کلاه آزادی (Liberty Cap (Psilocybe Semilanceata))
معمولاً در پاییز در مراتع، مزارع، چمنزارها یا مناطق علفزار بهویژه مناطقی که گوسفندان و گاوها چرا آنها را میچرخانند، یافت میشود. گزارش شده است که در سواحل غربی ایالات متحده یافت شده است. من همچنین در نیویورک، اروپا (فرانسه، هلند، ایتالیا، نروژ، و سوئیس)، آفریقای جنوبی، شیلی، شمال هند، استرالیا و تاسمانی دیده شدهام.
درپوش آن 0.5 – 2.5 سانتی متر (تا یک اینچ) عرض و مخروطی شکل است. معمولاً زمانی که مرطوب است به رنگ قهوهای شاه بلوطی تیره و در صورت خشک شدن به رنگ قهوهای روشن تا زرد است و میتواند رنگ زیتونی داشته باشد. دارای یک لایه ژلاتینی قابل جدا شدن است.
چاپ اسپور قهوه ای مایل به تیره است. طول ساقه 40 تا 100 میلی متر (1.5 تا 4 اینچ) و ضخامت 0.75 تا 2 میلی متر است.
- سیلوسایبین: 98/0 درصد
- سیلوسین: 0.02%
- بائوسیستین: 0.36٪
- کل قدرت: 1.36٪
- قدرت در هر 1 گرم: 14 میلی گرم
5) کلاه طلایی (Golden Caps (Psilocybe Cubensis))
کلاه طلایی محبوب ترین انواع مجیک ماشروم برای است که در دسترس اکثر مردم و جود دارد و خرید و فروش میشود. این نوع قارچها که خود به گونههای معروفی مثل قارچ گلدن تیچر (golden Teacher) عضو آن هستند، انواع و اقسام متنوعی دارد.
این گروه از قارچها، رایجترین قارچ جادویی هستند و میتوان آنها را در بهار، تابستان و پاییز در طبیعت پیدا کرد، اما به راحتی در زمینهای پوشیده از مدفوع گاو، اسب، فیل، یا در زمینهای غنی از این کود نیز یافت میشود. به راحتی گونههای مختلف آن را در ایالات متحده، مکزیک، کوبا، آمریکای مرکزی، شمال آمریکای جنوبی، هند، تایلند، ویتنام، کامبوج و استرالیا میتوان یافت.
کلاهک این قارچها بین 1.5 تا 8 سانتیمتر عرض دارد، و در جوانی به شکل مخروطی تا زنگوله مانند است و در نهایت با افزایش سن، محدبی و یا صاف میشود. معمولاً در جوانی به رنگ قهوهای دارچینی متمایل به قرمز است و با افزایش سن قهوهای طلایی تا زرد کمرنگ یا تقریباً سفید میشود و ناحیه مرکزی قهوهای دارچینی تیرهتر میشود.
چاپ اسپور آن قهوهای مایل به ارغوانی تیره است و ساقه آن 40 تا 150 میلیمتر طول و 5 تا 15 میلیمتر ضخامت دارد.
- سیلوسایبین: 0.63٪
- سیلوسین: 60/0 درصد
- بائوسیستین: 0.025٪
- کل قدرت: 1.26٪
- قدرت در هر 1 گرم: 13 میلی گرم
6) کلاههای موج دار ( Wavy Caps (Psilocybe Cyanescens) )
این قارچ در مزارع غنی از چوب پوسیده، خرده چوب و خاک اره رشد میکند. در پاییز و اوایل زمستان، به احتمال زیاد آن را در لبههای چمنزارها، مسیرها یا باغهای گل رز به شدت مالچشده میبینید. در انگلستان، اروپا و ایالات متحده (از سانفرانسیسکو تا جنوب آلاسکا) دیده شده است.
عرض کلاهک 2 تا 4 سانتی متر و موج دار است. در جوانی به رنگ قهوهای شاه بلوطی است و با افزایش سن کاراملیتر میشود در حالی که در هنگام مرگ به قهوهای مایل به زرد تیره تبدیل میشود. گاهی اوقات دارای یک لایه ژلاتینی قابل جدا شدن است.
چاپ اسپور قهوه ای مایل به ارغوانی تیره است و ساقه آن 20 تا 80 میلی متر طول و 2.5 تا 5 میلی متر ضخامت دارد.
- سیلوسایبین: 0.85٪
- سیلوسین: 0.36%
- بائوسیستین: 0.03٪
- کل قدرت: 1.24٪
- قدرت در هر 1 گرم: 12 میلی گرم
7) قارچ سیلوسایب تامپانینس (Psilocybe Tampanensis)
گزارش شده است که در فلوریدا و می سی سی پی در پاییز دیده شده است و تنها چند بار در طبیعت اسیر شده است.
عرض کلاهک 1 تا 2.4 سانتی متر (حداکثر 1 اینچ) است. در جوانی محدب است و با بالا رفتن سن به سمت صفحه تبدیل می شود. قهوه ای تا قهوه ای کاهی است و به رنگ نی روشن یا خاکستری مایل به زرد محو می شود.
چاپ اسپور قهوه ای مایل به ارغوانی است و ساقه آن 20 تا 60 میلی متر (تا 2.5 اینچ) طول و 1 تا 2 میلی متر ضخامت دارد.
- سیلوسایبین: 0.68٪
- سیلوسین: 0.32%
- بائوسیستین: N/A
- کل قدرت: 1.00٪
- قدرت در هر 1 گرم: 10 میلی گرم

8) قارچ سیلوسایب ویلی (Psilocybe Weilii)
این قارچ در جورجیا از سپتامبر تا نوامبر در دسترس است و در خاک رس قرمز با لایه نازکی از سوزنهای کاج در بالای آن رشد میکند. عرض کلاهک 2 تا 6 میلیمتر است و در جوانی مخروطی و انتهای آن فرو رفته است. سپس با افزایش سن، منحنی شده و تقریباً سطح آن گسترش مییابد.
رنگ آن قهوهای شاه بلوطی تیره تا قهوهای زیتونی با نواحی قهوهای مایل به سیاه در اطراف انتهای آن است. هنگام مرگ به قهوهای روشن محو میشود و ضخامت گوشت آن 3 تا 4 میلیمتر است.
چاپ اسپور آن به رنگ بنفش تیره سیاه مایل به خاکستری است. ساقه آن 25 تا 70 میلیمتر طول و 4 تا 8 میلیمتر ضخامت دارد.
- سیلوسایبین: 0.61%
- سیلوسین: 27/0 درصد
- بائوسیستین: 0.05٪
- کل قدرت: 0.93٪
- قدرت در هر 1 گرم: 9 میلی گرم
9) قارچ پرنده کوچک جنگلی ( Psilocybe Hoogshagenii)
این قارچ جادویی در خاکهای گل آلود رسی در مزارع قهوه زندگی میکند. از ژوئن تا جولای در مکزیک و در فوریه در آرژانتین یافت میشود. در برزیل و کلمبیا نیز دیده شده است.
عرض کلاهک 1 تا 2.5 سانتی متر است و به شکل مخروطی با پاپیلای حاد و کشیده (تا 4 میلی متر طول) در مرکز آن دیده میشود. رنگ قهوهای مایل به قرمز تا قهوه ای مایل به نارنجی تا زرد است در حالی که با افزایش سن به رنگ نی محو میشود.
چاپ اسپور قهوهای مایل به تیره است. طول ساقه 50 تا 90 میلیمتر و ضخامت 1 تا 3 میلیمتر است.
- سیلوسایبین: 60/0 درصد
- سیلوسین: 0.10%
- بائوسیستین: N/A
- قدرت کل: 0.70٪
- قدرت در هر 1 گرم: 7 میلی گرم

10) قارچ حلقه آبی Blue Ringers (Psilocybe Stuntzii)
میتوانید این قارچ را بهصورت خوشهای روی تراشههای چوب، خاک غنی از بقایای چوبی، چمنزارها و مزارع تازه قرار داده شده، در امتداد جادهها، مسیرها و در باغها پیدا کنید. به طور معمول در اوایل زمستان و در بهار یافت میشود.
عرض کلاهک 1.5 تا 5 سانتی متر و در ابتدا مخروطی است. با افزایش سن، محدب و تقریباً صاف گسترش می یابد. کلاهک به رنگ قهوه ای شاه بلوطی تیره و به سمت لبه ها روشن تر است که به رنگ سبز زیتونی به نظر می رسد. بعداً با افزایش سن به قهوه ای مایل به زرد تا زرد کم رنگ محو می شود.
چاپ اسپور قهوه ای مایل به ارغوانی تیره است. طول ساقه 30 تا 60 میلی متر (تا 2.3 اینچ) و ضخامت 2 تا 4 میلی متر است.
- سیلوسایبین: 0.36٪
- سیلوسین: 0.12%
- بائوسیستین: 0.02%
- قدرت کل: 0.50٪
- قدرت در هر 1 گرم: 5 میلی گرم
حرف آخر
هنوز تعداد زیادی قارچ جادویی وجد دارد که به تدریج این فهرست را برای شما تکمیل خواهیم کرد. اگر مایل هستید درباره مجیک ماشروم اطلاعات کلی بیشتری به دست آورید به مقالات زیر مراجعه نمایید:
- معرفی قارچ سیلوسایبین (مجیک ماشروم یا قارچ جادویی)
- هاگ سیلوسایبین چیست؟
- ممنوعیت مجیک ماشروم در کدام کشورها است؟
- مجیک ماشروم : چطور یک قارچ، جادویی میشود؟!
مقالات زیر نیز درباره خواص دارویی قارچهای جادویی بسیار مفید هستند:
باید تجربه جالبی باشه