دانستنی‌ها درباره قارچ

طول عمر بیشتر با خوراکی ها

مواد غذایی که باعث بیشتر شدن طول عمر انسان می شوند

اگر می خواهیم طول عمر بیشتری داشته باشیم پس باید نسبت به تغذیه خود توجه بیشتری داشته باشیم.آنچه که می‌خوریم می‌تواند بر سلامت و حتی طول عمر ما تأثیرگذار باشد. مصرف غذاهای فرآوری‌شده، آنطور که باید مواد مغذی را در اختیار بدن قرار نمی‌دهد. مواد غذایی وجود دارند که می‌توانند علاوه بر تامین انرژی مورد نیاز بدنتان، خطر ابتلا به بیماری را کاهش دهند و به ثبات وزن شما کمک کنند. اگر می‌خواهید طولانی‌تر زندگی کنید و سالم‌تر بمانید، باید مغذی‌ترین مواد غذایی را مصرف کنید. افزودن غذاهای ارگانیک گیاهی و طبیعی به‌ عنوان بخش اصلی از رژیم غذایی، سلامتی و شادابی شما را باز می‌گرداند.

در این مطلب نمونه‌هایی از مواد غذایی را برای دستیابی به این هدف به شما معرفی می‌کنیم.

قارچ خوراکی

مصرف منظم قارچ خوراکی خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش می‌دهد. این مساله ناشی از وجود مهارکننده‌های آروماتاز در قارچ دکمه‌ای است که از تولید استروژن جلوگیری می‌کند؛ هورمون استروژن در ابتلا به برخی از انواع سرطان سینه نقش دارد.

قارچ‌ها درصورتی در فرایند افزایش طول عمر مؤثرند که آن‌ها را به‌صورت پخته‌ شده مصرف کنید زیرا قارچ خام حاوی یک ماده‌ سرطانزا به نام آگاریتین (Agaritine) است که بعد از طبخ، میزان این ماده به طورقابل توجهی کاهش می‌یابد.

گوجه‌ فرنگی

مواد غذایی با رنگ قرمز معمولا حاوی لیکوپن می باشند که خاصیت ضدسرطانی دارند و همچنین بیشترین مقدار از مواد مغذی که سلامتی را ارتقا داده و طول عمر را افرایش می‌دهند، در گوجه‌ فرنگی یافت می‌شود؛ لیکوپن، ویتامین‌های C و E، بتاکاروتن و آنتی‌اکسیدان‌های فلاونول فقط چند نمونه از ترکیبات مفید گوجه‌ فرنگی محسوب می‌شوند.

لیکوپن از شما در برابر سرطان پروستات، آسیب پوستی ناشی از مواجهه با اشعه‌ی ماوراء بنفش خورشید و بیماری‌های قلبی و عروقی محافظت می‌کند.

لوبیا

مصرف روزانه‌ی لوبیا و سایر حبوبات در تنظیم و ثبات قند خون، کاهش اشتها و محافظت از روده‌ی بزرگ در برابر سرطان مؤثر است.  اگر 2 بار در هفته لوبیا، نخود یا عدس مصرف کنید، احتمال ابتلا به سرطان روده‌ی بزرگ کاهش می‌یابد. لوبیا قرمز، لوبیا سیاه، نخود و عدس همگی برای سلامتی و افزایش طول عمر مفیدند.

سبزیجات برگ سبز

سبزیجات دارای برگ‌ های سبز مثل اسفناج و کاهو در هر کیلوگرم کمتر از صد کالری انرژی دارند؛ همین مسئله این گروه از سبزیجات را به یک غذای مناسب برای کنترل وزن تبدیل می‌کند.

در سبزیجات برگ‌دار مقدار زیادی فولات (ویتامین B ۹)، لوتئین و زآگزانتین وجود دارد. لوتئین و زآگزانتین، کاروتنوئیدهایی هستند که از چشم‌ها در برابر آسیب ناشی از نور محافظت می‌کنند. فیتوکمیکال‌های محلول در چربی، به‌ویژه کاروتنوئیدها، که به‌وفور در سبزیجات برگ‌دار یافت می‌شوند، خاصیت آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی دارند.

مغز آجیل

آجیل منبع غنی چربی‌های سالم، پروتئین گیاهی، فیبر، آنتی اکسیدان و مواد معدنی است. مغزها به دلیل اینکه شاخص گلیسمی (GI) پایین دارند، به کنترل قند خون کمک می‌کنند و به همین دلیل بخش مهمی از رژیم غذایی ضددیابت را تشکیل می‌دهند. شاخص گلیسمی میزان تأثیر غذاها را روی قند خون نشان می‌دهد. هر چقدر GI یک غذا پایین‌تر باشد، بعد از مصرف آن، قند خون شما به میزان کمتری افزایش پیدا می‌کند.

خوردن منظم آجیل در کاهش کلسترول خون مؤثر است و از ابتلا به بیماری قلبی جلوگیری می‌کند. مغزهای خوراکی مثل گردو، بادام و پسته کالری بالایی دارند. اما چون اشتها را کاهش می‌دهند، گنجاندن آن‌ها در برنامه‌ی غذایی به کاهش وزن کمک می‌کند.

امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا