کارآفرینی در حوزه قارچ

افتتاح بزرگترين كارخانه توليد قارچ سيستان و بلوچستان

این طرح در قالب شرکت تعاونی با اشتغال‌ زایی ۳۰ نفر به‌طور مستقیم به بهره‌برداری رسید

افتتاح بزرگترين كارخانه توليد قارچ سيستان و بلوچستان، این طرح در قالب شرکت تعاونی با اشتغال‌ زایی ۳۰ نفر به‌طور مستقیم به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری هاگ- جمشید رخشانی نسب طی برگزاری نشستی با اهالی رسانه، با اشاره به پروژه‌های دیگر، گفت: همچنین کلنگ ساخت یک باب سالن ورزشی چندمنظوره در شهرک کهک شهرستان زهک بااعتبار ۲۵ میلیارد ریال به زمین زده شد.

برگزاری جشن انقلاب و المپیاد ورزش همگانی

وی ضمن تبریک ایام مبارک دهه فجر و افتتاح بزرگترين كارخانه توليد قارچ سيستان اضافه کرد: برگزاری جشن انقلاب و المپیاد ورزش همگانی ازجمله برنامه‌های ششمین روز گرامیداشت دهه مبارک فجر در شهرستان زهک بود. وی همچنین در همین رابطه ادامه داد: ۲۴ طرح عمرانی همزمان با دهه فجر در شهرستان زهک در حال بهره‌برداری است. فرماندار زهک در خصوص میزان اعتبار اختصاص داده‌شده گفت: برای ساخت این طرح‌ها ۶۶ میلیارد و ۶۲۶ میلیون ریال هزینه شده است.

اشتغال‌زایی

رخشانی با اشاره به میزان شغال ایجادشده در رابطه با پروژه‌های مذکور، تصریح کرد: با راه‌اندازی این طرح‌ها زمینه اشتغال ۱۱۷ نفر در شهرستان زهک فراهم می‌شود. لازم به ذکر است منطقه سیستان با پنج شهرستان زابل، هیرمند، زهک، نیمروز و هامون در شمال زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان و در همسایگی ولایت نیمروز افغانستان واقع‌شده است.

مجتمع پرورش قارچ زهک
تسهیلات مشاغل خانگی شهرستان گناوه

مجتمع پرورش قارچ زهک وارد مدار تولید شد

شروع به كار مجتمع پرورش قارچ زهک، بزرگ‌ترین مجتمع پرورش قارچ خوراکی جنوب شرق کشور در شهرستان زهک شروع به فعالیت کرد.

به گزارش خبرگزاری هاگ و به نقل از صداوسیمای مرکز سیستان و بلوچستان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان زهک ضمن اعلام این خبر، اضافه کرد: این مجتمع که به همت یک کارآفرین راه‌اندازی شده است، توان تولید ۳۵۰ تن قارچ را در سال دارد.

ظرفیت تولید این واحد

امیری در توضیحات خود درباره ظرفیت تولید این واحد صنعتی، تصریح کرد: هم‌اکنون این مجتمع می‌تواند سالانه ۱۷۵ تن قارچ تولید کند که با حمایت جهاد کشاورزی و ارائه تسهیلات به این کارآفرین، قرار است توان تولیدش به ۳۵۰ تن برسد.

کارآفرین و مدیر این واحد تولیدی در خصوص آغاز به‌کار کردن این واحد تولید قارچ، اعلام کرد: برای احداث این مجموعه که ۵۰۰۰ مترمربع زیربنا دارد، یک میلیارد و صد میلیون تومان هزینه شده است که ۴۷۰ میلیون تومان آن دریافت وام از بانک کشاورزی بوده است.

سیستانی با اشاره به اهمیت کیفیت تولیدات قارچ در بازار فروش آن، گفت: با توجه به کیفیت خوب قارچ تولیدی در این کارگاه، امکان صادرات این محصول به کشور همسایه افغانستان نیز وجود دارد.

وی گفت: در این مجتمع ۳۰ نفر به‌صورت مستقیم و ۲۰ نفر هم به‌صورت غیرمستقیم مشغول به‌کار هستند.(۳ بهمن ۱۳۹۶)

اخبار کارآفرینی در حوزه قارچ را با هاگ دنبال کنید.
امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا