شنبه 24 آبان

مکاتبه شرکت پارس شهریار با انجمن قارچ

عکس مربوط به مقاله مکاتبه شرکت پارس شهریار است

مکاتبه شرکت پارس شهریار در تاریخ 1401/02/25 در خصوص رسالت انجمن در حمایت و صیانت از فعالین اقتصادی است. این کسب و کار با اشارهِ به مصوبه‌ی جدید انجمن قارچ خوراکی در راستای تعیین نرخ قارچ خوراکی است.

مکاتبه پارس شهریار با انجمن در راستای تعیین قیمت قارچ خوراکی
مکاتبه شرکت پارس شهریار با انجمن قارچ

متن این مکاتبه:

به نام خدا
هیات مدیرهِ محترم انجمن پرورش دهندگان قارچ خوراکی،
با احترام، عطف به نامه‌ی شمارهِ ۹۵ ص/۱۴۰۱ مورخ ۱۴۰۱/۰۲/۲۴ که در خصوص رسالت انجمن در حمایت و صیانت از فعالین اقتصادی است. این کسب و کار اقداماتی انجام داد. (که علی القاعده تعبیر به حمایت و صیانت از کلیه فعالیت‌ها و فعالینِ مربوط به آن است. اعم از تولیدکنندگان بذر خاک پوششی، کمپوست و پرورش این طلای سفید و همچنین توزیع کنندگان و در نهایت مصرف کنندگان آن می‌گردد).

لذا با اشارهِ به مصوبه هیات مدیرهِ انجمن‌(در نامه فوق الذکر) در جلسهِ مورخ ۱۴۰۱/۰۲/۲۰ که علی الاصول باید براساس قیمت جدید کمپوست (که هنوز مشخص یا اعلام نشدهِ است)، کار کارشناسی و مشاورهِ با فعالینِ حوزه‌های مختلف فعالیت‌های فوق به مصوبه تبدیل شدهِ باشد. به نظر میرسد در جدول پیوست آن، قیمت محصولات فلهِ و بسته‌بندی که از یک طرف به عنوان بهای پیشنهادی مطرح و از یک سو جهت اعمال از تاریخ ۱۴۰۱/۰۳/۰۱ مطرح گردیده، انسجام و تناسبات لازم مشاهدهِ نمی‌گردد .

مکاتبه پارس شهریار با انجمن در راستای تعیین قیمت قارچ خوراکی
نامه نگاری بین کارخانه و انجمن

اخبار اقتصادی صنعت قارچ را با هاگ دنبال کنید.

5/5 - (1 امتیاز)

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

میزان مطالعه: