مزرعه

کشت قارچ شیتاکه در مزرعه Nikko

در این ویدئو با گزارشی از کشت قارچ شیتاکه در مزرعه Nikko همراه ما باشید. من ملیندا نی یک کشاورز هستم. ما یک مزرعه کوچک زیبا داریم. وقتی من و شوهرم این تیکه از ملک را پیدا کردیم، خیلی خوشحال شدیم. من همیشه به حیوانات و گیاهان علاقه داشتم. وقتی به اینجا آمدیم اوضاع اقتصادی در حال تغییر بود. ما فکر کردیم چه کاری می‌توانیم انجام دهیم و از آن لذت ببریم.

گزارش ویدیویی از کشت قارچ شیتاکه در مزرعه Nikko

 

ما ابتدا با پرورش قارچ شروع کردیم و سپس به آرامی کارمان را گسترش دادیم. در اوایل آموزش، به مردم کمی سخت بود. اما به مرور زمان اوضاع بهتر شد. ما فقط چیزهایی که فکر می‌کنیم بازار به آن علاقمند است تولید می‌کنیم. مهمترین نکته‌ای که ما را از بقیه متمایز می‌کند این است که ما هنگام تولید از مواد شیمیایی استفاده نمی‌کنیم برای همین محصولات خود را به بازارهای محلی اطراف ارائه می‌دهیم.

ما در اینجا چند نوع قارچ مانند کشت قارچ شیتاکه در مزرعه Nikko داریم. در کنار قارچ سبزیجات آسیایی هم داریم. از جمله سبزیجات آسیایی انواع کاهو، گیاهان تخم‌مرغ ژاپنی و خیارهای شرقی پرورش می‌دهیم. ما حیوانات را هم دوست داریم. اینکه حیوانات خوشحال باشند مکان‌هایی برای پرسه زدن داشته باشند. از آنها به خوبی مراقبت شود. غذای مناسب برای تغذیه داشته‌ باشند.

برای مشاهده گزارش از مزرعه قارچ قاب هاگ را دنبال کنید.
5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه