برای اولین بار کارگاه پرورش قارچ در بازداشتگاه اوین

برای اولین بار کارگاه پرورش قارچ در بازداشتگاه اوین راه اندازی شد

مدیر بازداشتگاه اوین در بازدید از کارگاه پرورش قارچ گفت: برای اولین بار در این بازداشتگاه اوین پرورش قارچ خوراکی و دکمه‌ای راه اندازی شده و استقبال بی نظیر زندانیان را برای فراگیری این رشته شغلی به همراه داشته است.

علی هاشمی پیرو بازدید از کارگاه پرورش قارچ در گفت‌و‌گو با میزان، اظهارکرد: اشتغال و حرفه آموزی زندانیان مهمترین برنامه اصلاح و تربیت زندانهاست و از سال‌های گذشته تاکنون پیشرفت قابل توجهی داشته است.
وی افزود: اشتغال در از بین بردن ناهنجاری‌های رفتاری و تنش‌های روانی زندانیان بسیار مثمر ثمر است و طول دوران محکومیت به کسب ارزشمند مهارت‌های شغلی سپری می‌شود.
هاشمی تاکید کرد: گسترش رشته‌های متنوع و مختلف فنی و حرفه‌ای در زندان مورد توجه قرار داشته تا همه زندانیان در این دوره‌ها شرکت داشته باشند.
وی تصریح کرد: برای اولین بار در این بازداشتگاه پرورش قارچ خوراکی و دکمه‌ای راه اندازی شده و استقبال بی نظیر زندانیان را برای فراگیری این رشته شغلی به همراه داشته است.
مدیر بازداشتگاه اوین عنوان کرد: بیکاری بزرگترین عامل تکرار جرم است و در صورت عدم برنامه ریزی درست هدایت این دسته از افراد آسیب دیده بی نتیجه خواهد ماند.
هاشمی گفت: آنچه حائز اهمیت است درصد آمار زندانیانی است که با شرکت در این دوره‌ها و یادگیری رشته‌های شغلی مورد نظر خود و دریافت گواهینامه‌های مهارتی توانسته‌اند پس از آزادی شغل سالمی را دایر کرده و از ارتکاب جرم و خطا دوری کنند.
وی بیان کرد: اجرای طرح آموزش شغلی در زندان‌های کشور دریچه تازه‌ای را برای تغییر سبک زندگی مجرمان گشوده و از سایر انحرافات اجتماعی در آن‌ها پیشگیری می‌کند.

اخبار کارآفرینی در حوزه قارچ را با هاگ پیگیری کنید.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

میزان مطالعه:

مطالب مشابه