طرز تهیه قارچ سرخ شده با پیاز همراه با ویدیوی آموزشی
در ادامه سری مقالات آموزش آشپزی با قارچ مجله خبری هاگ، این بار سراغ یک غذای گیاهی و رژیمی خوشمزه با قارچ(غذا با قارچ و پیاز) میرویم. غذای جذابی که برای آموزش امروز در نظر گرفتیم طرز تهیه قارچ سرخ شده با پیاز(خوراک قارچ و پیاز) است. این غذا بسیار کم کالری و رژیمی است و به علت نداشتن گوشت یک غذای گیاهی محسوب میشود و گزینه بسیار مناسبی برای افراد گیاه خوار یا به اصطلاح وجترین، میباشد. همچنین میتوان از آن به صورت پیش غذا نیز استفاده نمود. در ادامه با طرز تهیه خوراک قارچ و پیاز خوشمزه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای پخت خوراک قارچ و پیاز:
- قارچ: ۵۰۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد
- سیر: ۲ حبه
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- پودر آویشن: ۱ قاشق چای خوری
- گوجه گیلاسی: ۳ عدد
- رب: ۱ قاشق غذا خوری
- روغن: به مقدار لازم
- سیب زمینی:۱ عدد
طرز تهیه قارچ سرخ شده با پیاز:
پیازها را نگینی خرد کنید. ظرف را روی حرارت قرار دهید. پیازهای نگینی را در مقداری روغن تفت دهید تا به رنگ طلایی در بیایند. بعد از تفت دهی پیازها، قارچها را تمیز بشویید. قارچها را را خرد کنید و همراه با پیازها تفت دهید. سپس حبههای سیر را رندهکنید و به قارچ و پیازی که تفت دادید اضافه کنید. نمک و فلفل و مقداری هم پودر آویشن اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملاً با یک دیگر مخلوط شوند. مقداری سیبزمینی هم نگینی خرد و تفت بدید و اضافه کنید. پس از اینکه کاملاً مواد فوق مخلوط شدند رب را اضافه کنید و همراه با قارچها تفت دهید. پس از تفت گوجهها را خرد و به غذای قارچ و پیاز خود اضافه کنید. بگذارید تا با حرارت ملایم در حدود ده دقیقه بپزد سپس آن را با کمی سبزی تزیین کنید و سرو نمایید.
نوش جان!!!
فیلم آموزشی طرز تهیه قارچ سرخ شده با پیاز
مواد لازم برای تهیه خوراک قارچ و پیاز(غذا با قارچ و پیاز):
- قارچ دکمه ای کوچک: 454 گرم
- روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
- سیر نگینی: 4 حبه
- پیاز متوسط نگینی: 1 عدد
- آب مرغ: 1/2 فنجان
- پودر لیمو: 1 قاشق چای خوری
- آب لیمو: 1 قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: 1/2 قاشق چای خوری
- کره: 4 قاشق غذاخوری
- جعفری نگینی: 2 قاشق غذاخوری
- نمک: 2 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه نگینی: به میزان لازم (اختیاری)
طرز تهیه خوراک قارچ و پیاز
قارچها را تمیز بشویید و ته ساقه قارچها را در صورت خشک شدن کوتاه کنید. قارچها را به صورت درسته و کامل نگه دارید یا اگر درشت هستند آنها را از وسط نصف کنید.
تابهی بزرگی را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. روغن زیتون و سپس قارچ را اضافه کنید. قارچها را هم بزنید تا شروع به قهوهای شدن و کاراملی شدن کنند. این روند حدود 3-5 دقیقه به طول میانجامد.
در ادامه طرز تهیه قارچ سرخ شده با پیاز 2 قاشق غذاخوری کره را اضافه کنید، بگذارید کمی آب شود، سپس پیاز و سیر را اضافه کنید. حدود 3-5 دقیقه بپزید تا کمی کاراملی و نرم شود.
آب لیمو، پودر لیمو و تکههای چیلی را اضافه کنید. حدود 2 دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود بپزید. 2 قاشق غذاخوری کره و جعفری خرد را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر بپزید. نمک و فلفل را در آخر اضافه کرده و سرو کنید. طرز تهیه قارچ سرخ شده با پیاز را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
امیدواریم که از طبخ و میل کردن این غذای خوشمزه در کنار خانواده و عزیزان لذت ببرید. لطفا نظرات ارزشمند خود در رابطه با مقالات آموزش آشپزی با قارچ، را با ما در میان بگذارید.
پیاز قرمز دارای مقادیر قابل توجهی از «کوئرستین» است که ضد ویروس و ضد سرطان می باشد و همچنین، با رادیکالهای آزاد مقابله کرده و به تقویت جریان مواد مغذی در رگهای خونی کمک میکند. پلی ساکاریدها از رایج ترین و قوی ترین ترکیبات مشتق شده از قارچ هستند و فعالیت های مفیدی برای انسان از جمله فعالیت های ضد التهابی، ضد توموری و تعدیل کننده سیستم ایمنی از خود نشان می دهند. اثبات شده است که قارچ ضدسرطان سینه است و علی علیه السلام نیز قارچ را دوست داشت.
مُحَمَّدُ بْنُ يَحْيَى عَنْ عَبْدِ اَللَّهِ بْنِ مُحَمَّدِ بْنِ عِيسَى عَنْ عَلِيِّ بْنِ اَلْحَكَمِ عَنْ أَبَانِ بْنِ عُثْمَانَ عَنْ أَبِي بَصِيرٍ عَنْ فَاطِمَةَ بِنْتِ عَلِيٍّ عَنْ أُمَامَةَ بِنْتِ أَبِي اَلْعَاصِ بْنِ اَلرَّبِيعِ وَ أُمُّهَا زَيْنَبُ بِنْتُ رَسُولِ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ قَالَتْ: أَتَانِي أَمِيرُ اَلْمُؤْمِنِينَ عَلِيٌّ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ فِي شَهْرِ رَمَضَانَ فَأُتِيَ بِعَشَاءٍ وَ تَمْرٍ وَ كَمْأَةٍ فَأَكَلَ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ وَ كَانَ يُحِبُّ اَلْكَمْأَةَ .
امامه – كه پدرش ابى العاص بن ربيع و مادرش زينب دختر پيامبر خدا صلّى اللّه عليه و اله است – مىگويد:
امير مؤمنان على عليه السّلام در ماه رمضان نزد من تشريف آورد براى شام، خرما و قارچ آوردند، حضرت ميل فرمود و همواره قارچ را دوست مىداشت.
المحاسن ج۲ ص۵۲۷
الکافي ج۶ ص۳۶۹
الوافي ج۱۹ ص۴۴۹
وسائل الشیعة ج۲۵ ص۲۰۱
بحار الأنوار ج۴۱ ص۱۵۸