کتابخانه قارچ

کتاب قارچ‌ ها در بیو تکنولوژی سوخت های زیستی

Fungi in Fuel Biotechnology (کتاب قارچ‌ ها در بیو تکنولوژی)

کتاب قارچ‌ ها در بیو تکنولوژی سوخت‌های زیستی منتشر شد. کتاب Fungi in Fuel Biotechnology توسط دکتر غلامرضا صالحی جوزانی و دکتر میثم طباطبایی اعضای هیات‌علمی بخش بیوتکنولوژی میکروبی پژوهشگاه و دکتر مرتضی آغباشلو، عضو هیات علمی دانشگاه تهران در سال 1399 تدوین شده است.

سوخت‌های زیستی مایع به عنوان گزینه‌های مناسب برای جایگزینی سوخت‌های فسیلی شناخته می‌شوند. استفاده روزافزون از آن‌ها هم محیط زیست و هم سلامت عمومی را به خطر انداخته است.

با توجه به این موضوع، طی سال‌های گذشته نسل‌های بالاتر سوخت‌های زیستی در مرکز توجه بوده‌اند. به طور خاص، سوخت‌های زیستی نسل دوم مانند بیواتانول مبتنی بر لیگنوسلولزیک در کاهش انتشار گازهای گلخانه ای و مبارزه با تغییرات آب و هوایی هم امیدوار کننده به نظر می‌رسند.

با این حال این نوع سوخت‌های زیستی به مراحل قبل و هیدرولیز اضافی نیاز دارند. بنابراین تولید آنها در بسیاری از موارد از نظر اقتصادی مقرون به صرفه نیست. بنابراین، تلاش‌های تحقیقاتی برای غلبه بر این چالش‌ها به سمت توسعه فناوری‌های اقتصادی باصرفه‌تر سوق داده شده است.

در کتاب قارچ‌ ها در بیو تکنولوژی ضمن مروری بر انواع سوخت‌های زیستی و موانع تولید آنها، پتانسیل‌های قارچ‌ها و مخمرها در تولید سوخت‌های زیستی (بیواتانول و بیودیزل) از ابعاد مختلف مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.

به طور کلی از قارچ‌ها می‌توان به سه روش در تولید سوخت‌های زیستی استفاده کرد:

  • کاربرد به عنوان منبع سلولاز برای هیدرولیز مواد لیگنوسلولزی برای تولید بیواتانول
  • کاربرد به عنوان منبع لیپیدها برای تولید بیودیزل
  • کاربرد به عنوان منبع لیپاز برای کاتالیز کردن ترانس استریفیکاسیون لیپیدها در تولید بیودیزل

کتاب قارچ‌ها در بیوتکنولوژی سوخت های زیستی در این نشانی الکترونیکی قابل دسترسی است.

برای آشنایی و مطالعه کتاب‌های مرتبط از زیر دسته کتابخانه قارچ هاگ استفاده نمائید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه