اخبار اقتصادی صنعت قارچاطلاعیه های صنعت قارچ

افزایش قیمت قارچ در میادین میوه و تره بار

به گزارش هاگ، طبق نرخنامه جدید منتشر شده از سوی سازمان ميادين ميوه و تره بار شهر تهران که قابل اجرا از روز یکشنبه 1402/05/22، شاهد افزایش قیمت انواع قارچ فله و بسته بندی در میادین میوه و تره بار وابسته به شهرداری تهران خواهیم بود. براساس آخرین نرخنامه (لیست قیمت) سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، قیمت انواع قارچ خوراکی به صورت فله و بسته بندی، در میادین میوه و تره بار اعلام شد که طبق لیست زیر می باشد.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، در مقایسه با نرخنامه قبلی این سازمان که در تاریخ 29 تیر ماه  1402 بود، با افزایش متوسط 10000 تومانی قیمت قارچ در میادین مواجه هستیم که رکوردی در زمینه افزایش قیمت می باشد. پیش از این شاید افزایش قیمت های 2 الی 3 هزار تومانی بودیم ولی اینبار شاهد افزایش 10 هزار تومانی هستیم در حالیکه از افزایش قیمت قبلی فقط حدود 3 هفته می گذرد!!!  مورد دیگر اینکه در ماه قبل شاهد 3 نوبت افزایش قیمت بودیم!!! با این اوصاف یعنی در کمتر از 2 ماه قیمت قارچ در میادین حدود 17000 تومان افزایش داشته! همچنین از آغاز سال تا الان قیمت قارچ در میادین تقریبا 2 برابر شده است که در سالی که شعارش “مهار تورم و رشد تولید” است اصلا خوشایند نیست.

نکته جالب این است که در ابتدای سال (فروردین و اوایل اردیبهشت) شاهد 2 مرتبه کاهش قیمت قارچ در میادین بودیم که عجیب بود و باعث ضرر و زیان قارچ کاران و فعالان این صنعت شده بود، اما از نیمه دوم اردیبهشت ماه استارت افزایش قیمت قارچ زده شد و از آن زمان تا کنون قیمت قارچ روندی صعودی داشته که در یک ماه اخیر شیب آن بسیار تندتر شده و تا امروز چندین بار رکورد قیمت قارچ شکسته شده است!

*** مشاهده تغییرات و نواسانات قیمت قارچ بصورت ماهانه

نرخنامه قیمت قارچ در میادین میوه و تره بار 22 مرداد 1402
نرخنامه قیمت قارچ در میادین میوه و تره بار 22 مرداد 1402
نرخنامه قیمت قارچ در میادین میوه و تره بار 22 مرداد 1402
نرخنامه قیمت قارچ در میادین میوه و تره بار 22 مرداد 1402 (سایت سازمان میادین)

 

امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا