اخبار علمی حوزه قارچ

تولید قارچی که برق تولید می کند

انرژی تولیدشده توسط این قارچ به ۶۵ نانو آمپر می‌رسد

در آخرین نتایج پژوهش‌های محققان، آنها موفق به تولید نوعی قارچ با اجزای مصنوعی الکترومکانیکی شده‌اند که قادر به تولید برق است.

به گزارش خبرگزاری هاگ، محققان برای دست‌یابی به این موفقیت، از یک باکتری خاص موسوم به سیب سبز، استفاده کرده‌اند که به رنگ آبی و سبز بوده و از طریق فتوسنتز قادر به تولید انرژی است. فرایند طی شده بدین منظور مشابه فرایند فتوسنتز گیاهان است.

پژوهشگران مرکز فناوری استیونز که این قارچ را ابداع کرده‌اند می‌گویند،قبلاً هم محصولاتی در طبیعت شناسایی‌شده بود که قادر به تولید برق بودند، اما این کار مدت‌زمان زیادی طول نمی‌کشد، زیرا اجزای افزوده‌شده به آنها برای تداوم بخشیدن به تولید برق نمی‌تواند کارایی زیادی داشته باشد و درنتیجه خود این محصولات هم بعد از مدتی از بین می‌روند.

نحوه تولید قارچ خاص

محققان برای تولید این نوع خاص از قارچ با کمک یک چاپگر سه بعدی برای تولید دو نوع الگوی جوهری الکترونیکی استفاده کرده‌اند. یکی از این دو الگو حاوی باکتری بوده و دیگری حاوی نانو روبان های گرافنی است که می‌توانند جریان برق را جمع‌آوری و هدایت کنند. این الگوها بر روی کلاهک قارچ نصب می‌شوند.

انرژی ۶۵ وات از قارچ!

انرژی تولیدشده توسط این قارچ به ۶۵ نانو آمپر می‌رسد که برای روشن کردن یک چراغ آل ای دی کافی است. به نظر می‌رسد این اختراع راه را برای تولید برق از برخی موجودات و گیاهان طبیعی موجود در جهان هموار کرده باشد.

اخبار علمی حوزه قارچ را در هاگ بخوانید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه