دانستنی‌ها درباره قارچ

ترافل مجیک ماشروم (Magic Truffle)

ترافل مجیک ماشروم که بطور اختصار به آن ترافل ماشروم یا مجیک ترافل(Magic Truffle) می‌گویند، در واقع قسمتی از بدنه قارچ جادویی است که حاوی مقدار کمتری سیلوسایبین است. ترافل جادویی دارای اثر روانگران ملایم‌تری نسبت به خود مجیک ماشروم است. از این رو برای میکرودوز یا شروع مصرف، گزینه مناسب‌تری خواهد بود.
ماشروم ترافل از انواع مجیک ماشروم تهیه میشود و دارای قدرت‌ها، سطوح مختلف مواد روانگردان و تاثیرات متفاوت هستند.
در ادامه بیشتر با مجیک ترافل آشنا خواهید شد.

 

مجیک ترافل چیست ؟

ترافل جادویی محصولی کارخانه‌ای و فراوری‌شده نیست، بلکه کاملا طبیعی است! ترافل مجیک ماشروم در واقع اسکلروتیوم قارچ جادویی است.

اسکلروتیوم(Sclerotium) یا سختینه، توده‌ای سخت، فشرده و معمولا تیره‌رنگ است که قارچ‌ها معمولا در داخل بستر رشد(زیر خاک)، تولید میکنند. اسکلروتیا توده‌هایی فشرده از میسلیوم با اشکال و اندازه‌های مختلف هستند که مقاوم در برابر شرایط نامساعد محیط هستند و می‌تواند مدت زمان طولانی به حالت غیرفعال باقی بمانند.

اسکلرویا قارچ ها را قادر می‌سازد تا شرایط محیطی سخت مانند خشکسالی یا سرمازدگی را تحمل کنند. میسلیوم معمولا این غده‌ها را در زمانی که شرایط برای رویش میوه بارده قارچ مساعد نباشد، تولید می‌کند تا بتواند به بقای خود ادامه دهد. اسکلروت که حاوی مواد مغذی است، در زمان و شرایط مناسب، شروع به جوانه زدن(پین‌دهی) و رشد میکند.

بنابراین مجیک ترافل حاوی مواد توهم‌زا سیلوسین و سیلوسایبین هستند. فقط مقدار آنها بسیار کمتر از میزان موجود در قارچ جادویی است. بنابراین Magic Truffle برای کسانی که تجربه مصرف ندارند، مناسب‌تر است.

انواع ترافل مجیک ماشروم

تشکیل اسکلروتیا یک ویژگی است که در ژنتیک برخی از قارچ‌ها وجود دارد. یعنی تمام قارچ‌های جادویی قارد به تولید غده اسکلتروم نیستند.
بنابراین در حال حاضر اغلب پنج نوع مختلف ترافل جادویی را خواهید یافت.

  • Psilocybe mexicana (قارچ کلاه مکزیکی یا مکزیکانا)
  • Psilocybe atlantis
  • Psilocybe galindoi
  • Psilocybe pajaritos
  • Psilocybe tampanensis (معروف به سنگ فیلسوف)
انواع مختلف ترافل جادویی
انواع مختلف ترافل جادویی

تفاوت ترافل ماشروم با مجیک ماشروم

ترافل جادویی قسمتی از بدنه مجیک ماشروم است که هنوز تبدیل به قارچ نشده است. مهمترین تفاوتشان، نوع و میزان رویش آنهاست. مجیک ترافل در زیر بستر(زمین) می‌روید اما مجیک ماشروم روی بستر رشد می‌کند.

بنابراین به دلیل رشد کمتر، سطح مواد روانگردان در آن بسیار پایین‌تر است. در نتیجه مصرف آن منجر به تاثیرات و توهمات کمتر خواهد شد.

همچنین عوارض جانبی آن نظیر مسمومیت احتمالی، حالت تهوع و سرگیجه نیز بسیار کمتر از مصرف خود قارچ است.

تفاوت ترافل ماشروم با مجیک ماشروم
تفاوت ترافل ماشروم با قارچ جادویی

دلیل ساخت ترافل جادویی

در حال حاضر ترافل ماشروم به دلیل تاثیرات ملایم‌تر، عوارض کمتر و مصرف درمانی برای افسردگی، محبوب‌تر از خود ماشروم‌ها است. اما جالب است بدانید مجیک ترافل به این دلیل، تولید و عرضه نمی‌شود.

ترافل مجیک ماشروم در واقع برای دور زدن قوانین تولید شد! در سال 2007 فروش و مصرف قارچ جادویی در هلند ممنوع اعلام شد. اما در قوانین درباره ممنوعیت ترافل چیزی وجود نداشت. پس از نظر قانونی مجیک ترافل چون قارچ محسوب نمی‌شد، مشکلی از بابت فروش و مصرف نداشت.

با گسترش تولید و مصرف Magic Truffle در هلند، کم‌کم پای آن به دیگر کشورهای جهان نیز باز شد. در اکثر کشورهای دیگر نیز به دلیل خلاء قانونی استفاده از آن جرم محسوب نمی‌شد. مقامات نیز به دلیل مقدار کم مواد روانگردان در ترافل، پیگیری زیادی برای اصلاح قانون و محدودیت آن نکردند. بنابراین ترافل جادوی جایگزین قانونی برای قارچ جادویی شد.


تولید ترافل مجیک ماشروم

پرورش ترافل جادوی مانند کشت همان قارچ است. فقط شرایط محیطی متفاوت خواهد بود.
برای این منظور مراحل زیر را طی نمایید.

آماده‌سازی بستر:

برای تهیه بستر کشت: آرد برنج قهوه‌ای، دانه چاودار و ورمیکولیت را به همراه آب با هم مخلوط کنید. نسبت مناسب ترکیب آنها برای ورمیکولیت 2 و باقی مواد 1 است. یعنی 1000 گرم خاک ورمیکولیت را با 500 گرم از هرکدام از مواد دیگر ترکیب کنید.

سپس مواد بستر را در اتوکلاو یا زودپز استریل نمایید تا از رشد میکروارگانیسم‌های رقیب جلوگیری نمایید.مدت مناسب برای پاستوریزاسیون 60 تا 90 دقیقه با فشار 15 psi است.

پس از خنک شدن مواد، آن را در پالت‌های کشت بریزید.

تلقیح:

به وسیله سرنگ یا چاپ اسپور، بستر را تلقیح کنید. سپس سطح آن را با فویل آلومینیومی یا نایلون بپوشانید.

آن را برای 2 تا 4 هفته در محیط خنک و تاریک قرار دهید تا بستر با میسلیوم کلونیزه شود. دمای مناسب 21 تا 25 درجه و سطح رطوبت 90% باشد.
طی چند هفته، شاهد گسترس میسلیوم و استعمار کامل بستر کشت خواهید بود.

شرایط محیطی نامناسب:

تفاوت تولید مجیک ترافل با کشت ماشروم در این مرحله است. در این مرحله باید شرایط محیطی نامناسب باشد تا میسلیوم بجای تشکیل پین و رشد قارچ، غده اسکلروتیوم یا همان ترافل جادویی را تولید کند.

بنابراین بستر کلونیزه شده را در محیطی گرم قرار دهید. آبیاری و اسپری رطوبت را نیز به میزان خیلی کم انجام دهید . در حدی که بستر کاملا خشک نشود و میسلیوم زنده بماند.
در این شرایط پس از گذشت 1 ماه شاهد رویش غده‌های کوچک زنجبیل‌‌مانند در زیر بستر خواهید بود. رشد غده‌ها در زیر بستر 3 الی 4 ماه بطول می‌انجامد.
پس از آن می توانید ترافل‌ها را بیرون آورده و آنها را برای مصرف خشک یا وکیوم نمایید.


سلب مسئولیت:

ترافل مجیک ماشروم(Magic Truffle) نیز مانند دیگر مواد روانگردان، در کشور ایران جزو مواد مخدر طبقه‌بندی می‌گردد. بنابراین تولید، فروش و مصرف آن در کشورمان جرم محسوب خواهد شد.
ما در مجله خبری-آموزشی هاگ اینگونه محصولات را تایید یا رد نمی‌کنیم. بلکه بنا به رسالتی که داریم، تنها هدف ما از انتشار مطالب، اطلاع‌رسانی است. ما معتقدیم که اطلاع‌رسانی می‌تواند افراد را در برابر آسیب‌های ناشی از هرگونه پدیده مخرب، دور نگهدارد.

مولف:

گردآوری، ترجمه و تالیف توسط تیم رسانه هاگ
کپی فقط با ذکر منبع مجاز است.

 

برای آشنایی بیشتر با موارد مشابه، مطالب دسته‌بندی دانستنی ها درباره قارچ را مطالعه نمایید.
امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه