آموزش تولید و پرورش قارچ

ضدعفونی سالن پرورش قارچ خوراکی

عوامل زیادی در پرورش قارچ تاثیرگذار هستند. ضدعفونی سالن قارچ و تجهیزات از جمله موارد مهمی است که می‌توان نام برد. نقش اصلی مواد ضدعفونی کننده در پرورش قارچ، این است که این مواد اسپورها و عوامل بیماری‌زای موجود در تجهیزات، وسایل کار، دیوارها، کف سالن‌ها، لباس کارکنان، ظروف برداشت و دیگر وسایل را از بین ببرند. روش های سنتی جهت ضدعفونی سالن های پرورش قارچ موجود هستند. از جمله سموم قارچ کش قابل استفاده در این زمینه بنومیل و کاربندازیم و یا وایتکس در سالن قارچ هستند.

به منظور ضدعفونی وسایل و تجهیزات کشت، از الکل اتیلیک رقیق شده، استفاده می‌شود. علاوه بر سالن پرورش قارچ و ابزار کشت، کاه و کلش مورد استفاده در بستر نیز باید ضدعفونی شود. در این بخش از مواد شیمیایی استفاده نمی‌شود. اصولا این کار توسط بخار و آب جوش انجام می‌گردد. استفاده از وایتکس در سالن قارچ برای ایمن سازی به روش سنتی مرسوم است.

نحوه ضدعفونی سالن پرورش قارچ

در ویدیوی زیر چگونگی ضدعفونی کردن و پاکسازی سالن‌های پرورش قارچ بصورت تصویری به شما ارائه می‌گردد.

قارچ در سبد غذایی انسان نقش مهمی را ایفا می‌کند. به همین دلیل افزایش تولید و همچنین ضمانت سلامت محصول نهایی از اهمیت زیادی برخوردار است. حذف عوامل بیماری‌زا در سالن پرورش قارچ، باعث افزایش تولید قارچ می‌شود. ضدعفونی کننده‌مناسب در پرورش قارچ که در این بخش مورد استفاده قرار می‌گیرد، نباید برای انسان و سایر موجودات زنده مضر باشد.
با هاگ و بخش آموزش تولید و پرورش قارچ همراه باشید.
5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه