انواع قارچ سمی و نحوه تشخیص

قارچ بال فرشته شانس شما را برای بهشت بیشتر می‌‌کند!

قارچ بال فرشته با نام علمی پلوروسیبلا پوریجنز در سراسر نیم‌ کره‌ی شمالی یافت می‌ شود و نام آن در درجه‌ی اول برگرفته از شکل ظاهری آن است، و علت دیگرش این است که خوردن آن شانس زیادی برای رفتن به بهشت به شما می‌ دهد. این قارچ قبلاً خوراکی محسوب می‌ شد و ظاهراً طی سال‌ های متمادی هیچ گزارشی از مسمومیت در اثر میل و مصرف این قارچ وجود نداشته است.

در ۲۰۰۶، زمانی که حدود ۶۰ نفر در ژاپن پس از میل این قارچ بیمار شدند، این رویه تغییر کرد. از این تعداد ۱۷ نفر در ۶ هفته‌ی بعد فوت کردند. در یک مورد دیگر در ۲۰۰۹، مردی ۶۵ ساله بعد از میل قارچ بال فرشته در اثر آنسفالوپاتی (بیماری مغری) فوت کرد.

شایان‌ذکر است بسیاری از کسانی که فوت کردند قبل از مسمومیت مشکلات کلیوی یا کبدی داشتند. علت سمی بودن قارچ پلوروسیبلا پوریجنز کاملاً مشخص نیست. اما یک آمینو اسید منحصر به‌ فرد در آن مورد شناسایی‌ قرار گرفت که سلول‌ های مغز حیوانات آزمایشگاهی را می‌ کشد.

هم‌ چنین ممکن است قارچ بال فرشته حاوی میزان زیادی سیانید باشد. در صورت مسمومیت اگر اقدامات درمانی بسیار سریع انجام شود، فرد می‌تواند نجات پیدا کند و باید بدون اتلاف وقت به مراکز درمانی انتقال پیدا کند. سیانور پاد زهری دارد که سم را سریع از بدن پس می زند. در مراکز درمانی این ترکیب وجود دارد.

با قارچ‌های انگشت شیطان، حلقه‌های پریان و قارچ ارواح آشنا شوید.

تصاویر قارچ بال فرشته

برای آشنایی بیشتر با قارچ های سمی، هاگ را دنبال کنید.
5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه