تکنولوژی در صنعت قارچ

کارخانه مکانیزه قارچ انوکی طرح تا اجرا

روند احداث و کارکرد کارخانه تمام مکانیزه پرورش قارچ انوکی در کشور ژاپن را شاهد هستیم. در این مطلب تعدادی ویدیو از نقشه و ایده تا اجرای کامل طرح احداث کارخانه مکانیزه قارچ انوکی، را با هم می‌بینیم. نکته قابل توجه در این کارخانه تمام مکانیزه نیروی کار انسانی بصورت حداقلی است. زیرا پیشرفت علم باعث جایگزینی کشاورزی تمام مکانیزه با کشاورزی سنتی گردیده‌است.

 

مزایای ورود صنعت علم و تکنولوژی به حوزه کشاورزی

  • سهولت کارها باعث افزایش بازدهی
  • گسترش صنعت کشاورزی در ابعاد بزرگتر برای اشتغال بیشتر
  • صادرات به بازارهای بزرگ

با مشاهده ویدئوی زیر به نقشه و طرح‌های سه‌بعدی برای راه‌اندازی واحد تولید و بسته‌بندی و فرآوری قارچ انوکی تمام مکانیزه دست خواهید یافت و همچنین بعد از آن هم ویویی از مزرعه احداث شده را می‌بینیم. قارچ انوکی نسبت به قارچ دکمه‌ای از بازار بهتری برخوردار است. ماندگاری بیشتر و سود تولید(بهره‌وری) از دیگر مزایای پرورش این قارچ است.

 

مراحل اصلی در یک کارخانه مکانیزه تولید قارچ انوکی عبارتند از:

  1. آماده سازی بستر: بستر کشت از مواد مغذی مانند کاه برنج، ذرت و سویا فراهم می‌گردند و این مواد استریل و با رطوبت مناسب مخلوط می‌شوند.
  2. کاشت اسپور: اسپورهای قارچ انوکی به بستر کشت اضافه می‌شوند. اسپورها در شرایط استاندارد گرما و رطوبت جوانه می‌زنند و میسلیوم تشکیل می‌دهند.
  3. رشد میسلیوم: میسلیوم شبکه‌ای از رشته‌های قارچی است که بستر کشت را فرا می‌گیرد. این مرحله چندین هفته طول می‌کشد و در طول این مدت، قارچ‌‌ها مواد مغذی موجود در بستر را جذب می‌کنند.
  4. تولید قارچ: پس از اینکه میسلیوم به طور کامل رشد کرد، شرایط برای تولید میوه (قارچ) فراهم می‌شود. این امر با کاهش دما و رطوبت و افزایش تهویه انجام می‌شود.

تصاویری از مزرعه قارچ انوکی

کارخانه مکانیزه قارچ
کارخانه مکانیزه قارچ انوکی
کارخانه تولید و پرورش قارچ انوکی
کارخانه تولید و پرورش قارچ انوکی
کارخانه تولید و پرورش قارچ انوکی
کارخانه تولید و پرورش قارچ انوکی

برای کسب آگاهی بیشتر به بخش تکنولوژی در صنعت قارچ دانشنامه هاگ رجوع کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه