انواع قارچ سمی و نحوه تشخیص

قارچ گلدن تیچر (golden Teacher)

قارچ گلدن تیچر(ماشروم گلدن تیچر) یکی از گونه‌های قارچ سیلوسایبین است. این قارچ نیز مانند قارچ Psilocybe و آمانیتا موسکاریا نوعی مجیک ماشروم یا قارچ جادویی و در واقع یک روانگردان طبیعی می‌باشد. البته که قارچ‌های جادویی با اثرات ملایم‌تری که نسبت به روانگردان‌های شیمیایی دارند، کمتر باعث تجربه‌های بد می‌شوند. اما با این وجود مضرات و عوارض مخرب خود را دارا می‌باشند. اطلاعات کمی در مورد منشا این قارچ روانگردان وجود دارد. اما قارچ جادویی golden Teacher اولین بار دهه ۱۹۸۰ ظاهر شد و منشأ دقیق آن همچنان مبهم است. لازم به ذکر است که پرورش قارچ گلدن تیچر در ایران جرم محسوب می‌شود.

قارچ گلدن تیچر چیست؟

برای شناسایی این قارچ می‌توان از لکه‌های زرد یا طلایی روی کلاهک به راحتی کلاهک آن‌ را شناخت. هم‌چنین از دیگر مشخصات ظاهری این قارچ ساقه ظریف و بلند سفید یا ارغوانی رنگ و کلاهک بزرگشان با رنگ طلایی یا لکه‌های طلایی است که از سایر قارچ‌های خانواده سیلوسایبین بزرگ‌تر و زیباتر می‌باشند.

در برخی کشورها کیت پرورش قارچ گلدن تیچر به صورت قانونی یا غیرقانونی و بیشتر از طریق آنلاین به فروش می‌رسد که می‌توان به راحتی در منزل پرورش داد. دوره رشد آن سریع بوده و در در فلاش‌های بزرگ رشد می‌کند و قابل برداشت می‌باشد.

کیت پرورش قارچ گلدن تیچر
کیت پرورش قارچ گلدن تیچر

شکل ظاهری قارچ‌های گلدن تیچر

این قارچ دارای بدنی بارده و دارای یک کلاه قابل‌ تشخیص و کمی خمیده (گنبدی شکل) با رنگ زرد یا طلایی با لکه‌های ریز زردرنگ است که اندازه آن می‌تواند تا قطر ۸ سانتیمتر برسد. قارچ گلدن تیچر یک پایه توخالی دارد که به سمت پایه ضخیم‌تر است. 2 مدل از این قارچ وجود دارد که شکل کلاهک‌های آنها با هم متفاوت است. یک نوع دارای کلاهک چتری شکل می‌باشد و رنگ معمولا روشنتر است و گونه دیگر کلاهکی گنبدی شکل دارد که طلایی رنگ می‌باشد.

تأثیر قارچ گلدن تیچر بر افراد

از این قارچ در آمریکای جنوبی و بعضی دیگر از کشورها برای ترمیم ذهن و روح افراد از این قارچ‌ها استفاده می‌شود. ولی باید دانست که این قارچ دارای تأثیرات توهم‌زایی است که اگر بخواهید برای درمان از آن استفاده کنید حتماً باید با پزشک مشورت کنید. قارچ گلدن تیچر به خاطر تأثیرات روحی معنوی در بسیاری از نقاط دنیا مورد توجه قرار گرفته است.

قارچ گلدن تیچر از خانواده قارچ Psilocybe (سیلوسایبین) است و یک روانگردان با قدرت متوسط ​​است. این قارچ معمولا به صورت خشک شده و به صورت خوراکی مصرف می‌شود. هنگامی که سیلوسایبین مصرف می‌شود توسط بدن به سیلوسین، ترکیب اصلی روانگردان‌های موجود در قارچ‌های جادویی، تبدیل می‌شود و شروع به اثرگذاری بر مغز و اعصاب می‌کند. برای کسانی که به تازگی شروع به مصرف می‌کنند دوز اولیه تقریباً 2 گرم قارچ خشک است. 2 گرم این امکان را به مصرف‌کننده می‌دهد تا بدون احساس ضعف یا از کنترل خارج شدن، اثرات قارچ را تجربه کند. دوز متوسط ​​​​معمولا بین 3 یا 4 گرم قارچ خشک است. و مصرف 5 گرم یا کمی بیشتر احتمالاً یک تجربه متعالی کامل را به فرد می‌دهد.

تجربه مصرف ماشروم گلدن تیچر

مصرف این قارچ باعث می‌شود که جهان را با روشی متفاوت درک کنید و ادراکی ذهنی و افکاری متفاوت را نسبت به همه‌چیز تجربه کنید و یا حس بلوغ فکری نمایید. نور‌ها و انعکاس نورها را به گونه‌ای دیگر و به صورت درخششی خیره‌کننده ببینید و صداها را متفاوت بشنوید. همچنین یک تجربه شاد و روح‌بخش از کارهایی معمولی مثل حرف زدن یا گوش دادن به موسیقی بدست آورید.

توهمات و حالات حاصله از مصرف این قارچ معمولا 45 دقیقه بعد از مصرف ظاهر می‌شود. این قارچ جادویی یک توهم‌زای کامل نیست یعنی چیزی را نمی‌بینید که وجود خارجی ندارد بلکه فقط تصاویر و نور و صداهای اطراف را به گونه‌ای متفاوت و با شدت بیشتری خواهید دید و احساس و افکار و درکتان از محیط پیرامون متفاوت از گذشته خواهد بود. حالات به وجود آمده بعد از مصرف این قارچ معمولا به صورت استاندارد حدود 6 ساعت طول می‌کشد که در بین مصرف‌کنندگان به trip time یا زمان سفر معروف است.

مجیک ماشروم یا قارچ جادویی گلدن تیچر
مجیک ماشروم یا قارچ جادویی گلدن تیچر که گونه‌ای از قارچ Psilocybe است

 

*** مصرف انواع مجیک ماشروم از جمله همین قارچ جادویی گلدن تیچر در اکثر نقاط دنیا از جمله ایران غیرقانونی می‌باشد. ما به عنوان یک رسانه مصرف این قارچ‌ها را توصیه یا رد نمی‌کنیم. بلکه فقط می‌پذیریم که مصرف اینگونه قارچ‌ها همانند دیگر روانگردان‌ها و یا مواد‌مخدر بصورت غیرقانونی اتفاق می‌افتد. بنابراین هدفمان فقط اطلاع‌رسانی و آگاهی مردم است. ما در رسانه هاگ معتقدیم که داشتن اطلاعات سبب کاهش آسیب به افراد جامعه و کمک به ایمن نگه داشتن آنها در برابر اینگونه پدیده‌ها خواهد شد.

 

با قارچ های سمی در هاگ آشنا شوید.

‫10 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه