شنبه 01 آذر

دانشنامه صنعت قارچ [هاگ]

mushroom.news

بازدید رئیس جهاد کشاورزی از قارچ دزفول

عکسی است از بازدید رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان از کارخانه قارچ دزفول

بازدید رئیس جهاد کشاورزی از قارچ دزفول. مجید نبی پور رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خوزستان، روز چهارشنبه از کارخانه قارچ دزفول (شرکت کشاورزی جلگه دز) بازدید به عمل آورد.

شرکت جلگه دز (قارچ دزفول) در سال ۱۳۷۲ به بهره برداری رسید

شرکت جلگه دز (قارچ دزفول) در سال ۱۳۷۲ با ظرفیت تولید 200 تن قارچ در سال به بهره برداری رسید. از آن زمان پس از چندین نوبت پروژه های توسعه و بهینه سازی، هم اکنون با ظرفیت اسمی 4600 تن در سال، قارچ خوراکی و با تولید بالاتر از ظرفیت اسمی در حال فعالیت می‌باشد.

در کنار تولید قارچ خوراکی در شرکت جلگه دز، تولید سالیانه 50 هزار تن بستر بذرکاری(کمپوست قارچ فاز 3) و 1000 تن اسپان قارچ خوراکی از ظرفیت‌های دیگر این شرکت است. این امر منجر به اشتغال 230 نفر به طور مستقیم شد. رفع نیاز بازار داخلی قارچ خوراکی و همچنین بستر کشت و صادرات به کشورهای مختلف شد. همچنین این شرکت اولین وتنها تولید کننده کمپوست فاز 3 در ایران می باشد.

رئیس جهاد کشاورزی خوزستان در بازدیداز کارخانه قارچ دزفول، بر انتقال دانش از کارشناسان و تولیدکنندگان این شرکت به متقاضیانی که می‌خواهند وارد این عرصه شوند تاکید و اظهار کرد: به منظور ارزآوری می‌توان با استفاده از واردات بذر از دیگر کشورها و کشت آن محصول در استان بر اساس استانداردهای جهانی به امر صادرات و ارزآوری کمک شایانی کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان اضافه کرد: راه اندازی پایانه صادراتی نیز موجب تسریع در فرآیند صادرات می‌شود.

منبع: خبرگزاری مهر

5/5 - (1 امتیاز)

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

میزان مطالعه: