اخبار صنعت قارچاخبار علمی حوزه قارچ

راه هایی ساده برای جلوگیری از مسمومیت با قارچ

بر اساس اظهارات دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو اراک علی‌رغم شیوع بالای مسمومیت‌ها، می‌توان از وقوع این حوادث پیشگیری کرد.

دکتر علیمرادیان در ادامه سخنان خود در همین رابطه اضافه کرد: افزود: همه مسمومیت‌ها کشنده نیستند و برخی کشنده و برخی از مسمومیت‌ها خود محدود شوند هستند.

وی در طول توضیحات خود پیرامون اثرات و نشانه‌ها، تهوع، استفراغ، دردهای شکمی، تب، اسهال را از نشانه‌های مسمومیت‌های خود محدود شونده دانست و بیان کرد: اما در هر حال باید مراقب باشید اگر علائم تشدید و یا مدت‌زمان علائم طولانی‌تر شد به پزشک مراجعه کنید.

در مورد مسمومیت‌های خطرناک مانند بوتولیسم فرد ممکن است حتی قبل از بروز علائم گوارشی، دچار علائمی مانند تاری دید، دو بینی و تودماغی صحبت کردن شود؛ البته اختلال در بلع و تنفس هم در این موارد حائز اهمیت است.

اشتباه رایج!

معاون غذا و دارو اراک، با اشاره به یکی از باورهای غلط  ، که مسمومیت‌ها را مختص به فصل تابستان می‌دانند، ادامه داد: به همین علت باید افراد همواره نسبت به شست و شوی دست‌ها حساس باشند و آن را انجام دهند؛ چون در فصل پاییز و زمستان هم امکان مسمومیت با ویروس و باکتری را داریم.

وی گفت: خانم‌های باردار، شیرده، افراد مبتلابه بدخیمی، افرادی که داروهای ضعیف کننده سیستم ایمنی مصرف می‌کنند، سالمندان، دیابتی‌ها، افرادی هستند که نسبت به مسمومیت‌ها حساس‌تر هستند، و توصیه کرد: این افراد غذاهای بیرون و رستورانی کمتر میل نموده و لبنیات را پاستوریزه مصرف کنند و میوه و سبزی را خوب شست‌وشو دهند.

اثرات قارچ سمی بر روی کبد و کلیه

دکتر علیمرادیان در پایان خاطرنشان کرد قارچ‌های موجود در طبیعت سمی هستند و باید از دست زدن و خوردن آنها پرهیز شود، و در همین رابطه افزود: قارچ سمی نارسایی کبد و کلیه ایجاد می‌کند.

امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قیمت قارچ خوراکی قیمت قارچ خوراکی
دکمه بازگشت به بالا