دانستنی‌ها درباره قارچ

ساخت مرسدس بنز با استفاده از قارچ کاکتوس و بامبو

محصولات آینده بنز از قارچ، کاکتوس و خیزران [بامبو] و سایر مواد اولیه قابل بازگشت به طبیعت استفاده خواهند کرد. به گزارش هاگ به نقل از سایپانیوز، مدل آینده گرا و برقی ویژن ایی.کیو.ایکس.ایکس مرسدس بنز به سمت استفاده از مواد تجدیدپذیر می رود.

تزئینات داخل خودرو مرسدس بنز با مواد اولیه گیاهی

مرسدس بنز در وبسایت خود نوشته است: «امکانات جدید در این خودرو نشان می دهد که امکان دستیابی به حداکثر تجمل بدون استفاده از حیوانات وجود دارد. ضمن آن که ذره ای از حس ممتاز بودن و راحتی آن کاسته شود. همین سفری که مرسدس بنز آغاز کرده است ردپای کربنی را فقط در بخش چرم به نصف می رساند.»

این خودروساز آلمانی در حال همکاری با شرکت است که نهضت استفاده از قارچ در تأمین چرم قارچی را آغاز کرده‌است. آنها این جایگزین چرم را «ناچرم» گذاشته اند که از میسلیوم ساخته شده است، این ماده نخ مانند را از ریشه درون خاک قارچ های در حال رشد می گیرند. این چرم گیاهی برای تودوزی داخل خودرو استفاده خواهد شد.
ماده خاص دیگری که از فیبرهای کاکتوس  می گیرند به معروف است. همچنین کفپوش خودرو نیز 100 درصد از فیبرهای خیزران یا بامبو تهیه شده‌است. برای دستگیره های داخلی در خودروهای جدید بنز هم از ابریشم زیست مهندسی‌شده استفاده می شود.

خودروی جدید بنز از جنس پسماند غذا و قارچ رونمایی شد
خودروی جدید بنز از جنس پسماند غذا و قارچ رونمایی شد

بهینه ترین حالت ممکن از لحاظ فنآوری و بهینه سازی

علاوه بر استفاده از مواد اولیه گیاهی، مدل جدید برقی مرسدس بنز از لحاظ فناوری و مصرف انرژی در بهینه ترین حالت ممکن تولید می شود طوری که به ازای هر بار شارژِ باتری، امکان پیمایش 620 مایل [نزدیک به 1000 کیلومتر] فراهم می شود. جهت مقایسه، متوسط پیمایش خودروهای تسلا مدل اس سال 2022 می توانند به ازای هر بار شارژ 396 مایل [633 کیلومتر] بپیمایند.

مرسدس بنز می گوید این پیمایش خیره کننده به خاطر ضریب درگ پایین این خودرو است. ضریب درگ مرسدس بنز مدل حدود 0.17 است. طراحی آئرودینامیک آن هم تقلیدی از مدل دهه 1970 خودروهای بنز است.

همچنین 95 درصد از انرژی باتری با کمتری هدر به چرخ ها می رسد در حالی که در خودروهای بنزین سوز بازده فقط 30 درصد است.

مرسدس بنز اولین یا تنها خودروسازی نیست که به مواد اولیه گیاهی در تولید تزئینات داخل خودرو روی آورده‌است. محصول مک-ایی موستانگ فورد، برخی محصولات تویوتا و پورشه نیز در تریم داخل کابین از مواد اولیه گیاهی بهره‌برده‌اند.

مشتاقان خرید این خودرو فقط باید تا سال 2024 صبر کنند.

مولف

گردآوری، ترجمه و تحریر توسط تیم رسانه هاگ
کپی تنها با ذکر منبع مجاز است.
منبع: miamiherald.com

دانستنی ها درباره قارچ را در هاگ بخوانید.
5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه