وام بنیاد برکت به چه کسانی تعلق می گیرد؟
با آموزش ثبت نام وام برکت با ما همراه باشید. همانطور که مستحضرید، وام بنیاد برکت و تسهیلات بنیاد برکت راهکاری برای پویایی اقتصاد کشور است. این وام توسط نهاد بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) پرداخت میشود. تسهیلات بنیاد برکت چرخه اقتصادی کشور را متحول و در راستای تحقق حمایت از تولید ملی اقدام میکند. شرایط دریافت وام بنیاد برکت را در این مقاله توضیح دادهایم. با ثبتنام وام بنیاد برکت روستایی(آموزش ثبت نام وام برکت) از تسهیلات بنیاد برکت بهرهمند شوید.
بنياد برکت ستاد اجرايی فرمان حضرت امام(ره)
يکی از نهادهای پرتلاشی است که در پیشانی فعاليتهای خود، به خودکفايی مردم مناطق محروم و هموطنانی که مجالی برای بروز استعدادهای خود نداشتهاند، میپردازد.
بنیاد برکت در 20 آذر ماه سال 1386 توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تأسیس شد تا به عنوان مجموعهای برای محرومیتزدایی، توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی و انجام امور عامالمنفعه، فعالیت نماید. این نهاد با تفأل بر قرآن کریم، «برکت» نامیده شد تا از همان ابتدا پیامآور برکت و توسعه در مناطق محروم و کمتر توسعهیافتهی کشور باشد.
این بنیاد در راهاندازی و توسعه کسبوکارها، از چند طریق مشارکت مینماید که مهمترین آنها شامل: اعطای تسهیلات برای راه اندازی کسب کار، مشارکت در سهام و راه اندازی کسب و کارهای خانوادگی میباشد. مهمترین هدف این ستاد کمک و همیاری برای بهبود و ارتقای توانمندی اقتصادی و کارآفرینی افراد، گروهها و واحدهای کسب و کار مستعد فعالیت، فاقد دانش و مهارت لازم در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته کشور است که با اتخاذ الگو، سیاستها و استراتژیهای موردنظر انجام میگیرد.
دریافت این وام یکی از بهترین راههای احداث سالن پرورش قارچ در روستاها میباشد، زیرا پرورش قارچ جز مشاغل زود بازده بوده و ارائه طرح توجیهی برای آن، آسان میباشد. شما میتوانید از مقاله سرمایه اولیه و هزینه راه اندازی سالن پرورش قارچ، برای ارائه طرح توجیهی تولید قارچ، جهت اخذ وام بنیاد برکت استفاده نمایید.
اعطای تسهیلات بنیاد برکت
وام بنیاد برکت یکی از اصلیترین خدماتی است که این نهاد به مردم جهت ایجاد اشتغال و فقرزدایی، ارائه میدهد.
اعطای تسهیلات از محل وجوه اداره شده نزد بانکها یا منابع ترکیبی با منابع بانکها در قالب یکی از عقود مبادلهای از جمله فروش اقساطی، اجاره به شرط تملیک و یا عقود مشارکتی مطابق با عقود و قوانین و مقررات و دستورالعملهای بانکداری بدون ربا (اسلامی) و بر اساس نرخهای مصوب هرسال شورای پول و اعتبار، ابلاغی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران به سیستم بانکی کشور طبق مدلهای زیر:
- طرح نوع یک: اعطای تسهیلات تا سقف 5 میلیارد ریال با 10 درصد تخفیف نسبت به نرخ مصوب فوق الذکر
- طرح نوع دو: اعطای تسهیلات تا سقف 15 میلیارد ریال با نرخ 5 درصد تخفیف نسبت به نرخ مصوب فوق الذکر
- طرح نوع سه: اعطای تسهیلات تا سقف 100 میلیارد ریال با نرخ 2 درصد تخفیف نسبت به نرخ مصوب فوق الذکر
شرایط دریافت تسهیلات بنیاد برکت
آموزش ثبت نام وام برکت. تسهیلات بنیاد برکت جهت مشارکت یا حمایت از اشتغالزایی و راهاندازی کسب و کار در مناطق محروم در نظر گرفته شده است. از این رو به همه اشخاص و ساکنین تمام مناطق کشور تعلق نخواهد گرفت.
شرایط دریافت وام بنیاد برکت برای حمایت از طرحهای اقتصادی بنگاهی و کارگاهی، به شرح زیر میباشد.
شرایط محلی
منطقه جغرافیایی و محل اجرای طرح اشتغال، حداقل بایستی یکی از موارد ذیل باشد.
- مناطق موضوع تفاهمنامههای ستاد اجرایی فرمان حضرت امام
- شهرستانهایی که طبق اطلس مناطق محروم کشور حداقل دارای یک بخش محروم هستند. (امکان دانلود اطلس مناطق محروم در سایت و اپلیکیشن برکت وجود دارد که در ادامه آدرس آنها ذکر شده است.)
- طرحهایی که در راستای تکمیل زنجیره طرحهای اشتغالزایی اجتماع محور بنیاد برکت هستند.
- سایر مناطق منوط به ویژگی دانش بنیان، نوآورانه و فن آورانه، صادرات محور با جایگزین واردات طرح درخواستی
توجه به مزیتهای منطقهای
طرح قابل ارائه باید دارای توجیه فنی اقتصادی و بازار مناسب منطبق با مزیتهای نسبی محلی باشد. یعنی اینکه شرایط و امکانات راه اندازی کسب و کار در آن منطقه فراهم باشد و با اقلیم منطقه سازگار باشد. بطور مثال: راهاندازی پرورش ماهی در مناطق خشک و کم آب نباشد.
همچنین مورد تقاضا و دارای بازار مناسب در منطقه باشد.
ویژگی های خاص طرح
طرح توجیهی فنی و اقتصادی ارائه شده میبایست دارای حداقل یکی از ویژگیهای زیر باشد تا مورد پذیرش برای دریافت تسهیلات قرار گیرد.
- تکمیل کننده زنجيره کسب و کارهای خانگی و روستایی
- دانشبنیان، نوآورانه و فن آورانه
- صادرات محور یا جایگزین واردات
- داشتن نقش پشتیبان برای اجرای طرحهای خرد، خانگی و روستایی
- موضوع فعالیت طرح جزء موضوعات مورد تاکید بنیاد در برنامه و رویدادهای سالانه باشد.
شرایط مالی برای دریافت وام بناید برکت
یکی از مهمترین پارامترهای مورد بررسی برای دریافت تسهیلات، احراز شرایط مالی به بنیاد و بانک عامل میباشد. برای تایید شرایط مالی دریافت تسهیلات از بنیاد برکت، باید شرایط زیر را داشته باشید.
بدهی های بانکی
برای دریافت حمایت از طریق طرح مشارکت در سهام، باید شرایط زیر را داشته باشید.
-
- نداشتن بدهی معوق بیش از شش ماه به نظام بانکی و یا سایر افراد حقیقی و حقوقی.
- امکان استمهال (دریافت مهلت) در صورت معوق بودن.
- اولویت بررسی با طرحهایی که محل اجرا رهن نمی باشد (یعنی مکان اجرای طرح در گرو بانک نباشد).
- بدهی به مرحله اجراییه نرسیده باشد.
- نداشتن سایر بدهیها به دستگاههای اجرایی شامل بدهی مالیاتی، تامین اجتماعی از سنوات قبل و غیره
اعطای تسهیلات
برای دریافت تسهیلات بنیاد برکت از بانکهای عامل، باید شرایط زیر را داشته باشید.
-
- نداشتن بدهی معوق بیش از شش ماه به نظام بانکی و یا سایر افراد حقیقی و حقوقی.
- امکان استمهال (گرفتن مهلت پرداخت) در صورت معوق بودن.
- بدهی به مرحله اجراییه نرسیده باشد.
- نداشتن چک برگشتی.
تضامین
برای طرح حمایتی مشارکت در سهام باید بتوانید حداقل 2 مورد از موارد ذیل را به عنوان تضمین ارائه دهید.
-
- وثیقه غیرمنقول و سهلالبيع (قابل معامله) یا ضمانتنامه بانکی حداقل به میزان 50 درصد آورده بنیاد
- چک شخصی یکی از سهامداران ( چک صیاد) که توسط همه سهامداران امضاء شود.
- توثیق الباقی سهام شرکت بعد از مشارکت بنیاد در دفترخانه.
برای دریافت تسهیلات نیز باید طبق آییننامههای داخلی بانک مورد نظر، ضمانتهای لازم را تهیه نمایید.
مراحل و مدارک دریافت وام از بنیاد برکت
مراحل اخذ تسهیلات اشتغالزایی از بنیاد برکت به شرح زیر میباشد. با آموزش ثبت نام وام برکت در هاگ راه خود را هموار کنید.
1- ثبت نام در سامانه برکت یا تماس با بنیاد
در ادامه آموزش ثبت نام وام برکت ابتدا باید در سامانه بنیاد برکت که لینک آن در پایین همین پاراگراف قرار دارد ثبت نام نمایید؛ یا اینکه در شهر و روستای خود به دنبال شعبهای از این بنیاد باشید.
با شمارههای ثبت شده در سایت بنیاد http://barakatfoundation.com تماس بگیرید و یا از طریق فرم تماس سایت بنیاد، مستقیما از آنها بپرسید که در منطقهی خود آیا میتوانید این وام را دریافت کنید یا خیر؟ و اگر پاسخ مثبت است بپرسید چطور باید اقدام کنید؟ آیا باید مستقیم به شعبه خاصی از یک بانک مخصوص بروید؟
همچنین میتوانید برای اطلاع بیشتر نسبت به طرح خود و آگاهی از چگونگی اختصاص وام و تسهیلات، راهنمای مشارکتی و همایتی بنیاد برکت را مطالعه نمایید. مشروح کلیه مراحل دریافت تسهیلات از بنیاد برکت در این فایل قرار دارد.
علاوه بر این میتوانید با استفاده از وباپلیکیشن بنیاد برکت نیز، مراحل ثبت نام، اخذ وام و پیگیریهای لازم را در تلفنهمراه خود انجام دهید. (تذکر: برای استفاده از اپلیکیشن بنیاد برکت نیاز به شماره تلفن همراه برای دریافت کد تایید میباشد)
راهنمای ثبت نام در سامانه برکت(آموزش ثبت نام وام برکت)
در این قسمت آموزش تصویری ثبت نام در سامانه برکت را برای دریافت تسهیلات برای شما عزیزان محیا کردهایم.
این قسمت بزودی تکمیل و در این صفحه بارگزاری خواهد شد.
2- معرفی شغل مورد نظر و طرح توجیهی
برای دریافت راهنمایی باید شغلی که قصد دارید روی آن وام دریافت کنید را معرفی کنید، مثلا پرورش قارچ در منزل. در اینجا بهتر است تخصص یا تجربه یا مدرک تحصیلی یا فنی و حرفهای خود را هم مطرح کنید. اگر طرح توجیهی برای آن هم داشته باشید که بسیار بهتر است.
3- تحقیق بنیاد در مورد توانمندیهای شما و شغل مورد نظر
بعد از آن حدود یک ماه زمان لازم است تا درخواست شما توسط بنیاد برکت مورد بررسی قرار گیرد. اگر مورد تایید قرار گرفت، بنیاد شما را به یک بانک معرفی میکند تا یک لیست از مدارک مورد نیاز را به شما اعلام نمایند و بعد از تهیه آنها وام به شما تعلق بگیرد.
4- مدارک مورد نیاز برای دریافت وام بنیاد برکت
- افتتاح حساب: در مرحله اول باید در یکی از شعب بانک معرفی شده حساب بانکی باز کنید یا اگر دارید شماره را معرفی نمایید.
- اصل و کپی کارت ملی و صفحهی اول شناسنامه (بهتر است از همه صفحات همراهتان باشد)
- کارت پایان خدمت یا کارت موقت پایان خدمت (اگر آقا هستید)
- یک پوشه به رنگی خاص (که معمولا بانک به شما رنگ آن را میگوید و اغلب سبز است)
- یک قبض از خانه برای اثبات اینکه خانه شما روستایی/مناطق محروم به حساب میآید و بعدا بانک فرمی از مشخصات خانه، شامل کروکی، متراژ و حتی قیمت خانه را به شما خواهد داد.
- یکی یا دو یا تعداد بیشتری ضامن. ضامن میتواند کاسب یا کارمند یا بازنشسته، یا حتی فقط فردی صاحب دستهی چک باشد. اما باید فرد خوشحسابی بوده و در صورتی که کاسب است باید کپی جواز کسب و یک عدد چک از خودش داشته باشد که خودش هم امضا کرده و به بانک تحویل دهد. اگر ضامن کارمند یا بازنشسته بود باید یک کپی فیش حقوقی و دسته چک شخصی خودش را بیاورد و شاید نیاز به داشتن حکم کارگزینی و صورت حساب بانکی از دو ماه گذشته هم باشد. اگر هم ضامن فردی صاحب چک بود باید فرد خوشحسابی باشد.
- اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی ضامن (که باز هم بهتر است از همه صفحات به همراه داشته باشید)
- ممکن است بعضی از بانکها سفته یا گواهی کسر اقساط را هم بخواهند که بستگی به بانک دارد.
تذکر مهم(آموزش ثبت نام وام برکت):
- روزی که خبر دریافت درخواست را به شما میدهند، با روزی که آدرس بانک را میدهند ممکن است یکی نباشد و یک تا دو هفته طول بکشد. در این مدت باید پیگیر باشید. به طور کلی پیگیری مستمر تا زمان دریافت وام را فراموش نکنید.
- روز اول که به بانک میروید نیازی به ضامن نیست. اول باید حساب افتتاح شود و بعد مدارک شما ثبت و اعلام گردد و ممکن است دو هفته طول بکشد! بهتر است ابتدا مدارک ضامنین را ببرید و در صورت تایید و استعلام و در صورت نیاز با ضامنها به بانک بروید.
بازپرداخت تسهیلات و پرداخت اقساط
- پس از واریز وام، باید به بانک بروید برگهی مشخصات قرارداد را تحویل بگیرید که تعداد قسطها همراه با تاریخ و مبلغ هر قسط در آن مندرج است.
- به یاد داشته باشید که هزینه بیمهی وام را بانک از شما کم میکند!
- به زمان تنفس در پرداخت وام توجه کنید، باید راس موعد مقرر اولین قسط را پرداخت نمایید و نیازی نیست از اولین ماه دریافت وام پول پرداخت نمایید.
خدمات دیگر بنیاد برکت(آموزش ثبت نام وام برکت)
از دیگر خدمات بنیاد برکت میتوان مشارکت در سهام، ایجاد کسب و کارهای خانوادگی، حمایت از مشاغل خرد خانگی، پویش به روستا برمیگردم، مشارکت در تامین منابع مالی و حمایت از ایدههای اشتغالزایی و ارائه مشاورههای تخصصی در حوزههای تولید، بازاریابی، حقوقی، مالی، بیمهای و غیره به کارآفرینان و صاحبان کسب و کارهای فعال در مناطق کمتر توسعه یافته کشور میباشد.
برای اطلاع از چگونگی بهرهمند شدن از این خدمات می توانید به صفحه سامانه تولید و اشتغال بنیاد برکت مراجعه و از خدمات آن استفاده نمایید.
نشانی، تلفن و راه های ارتباطی با بنیاد برکت
نشانی بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره): تهران، خیابان شهید احمد قصیر (بخارست)، خیابان هشتم، شماره 6
کدپستی: 1514716711
تلفن بنیاد برکت: 15–88532300 (021)
نمابر بنیاد برکت: 88532316 (021)
سایت: http://barakatfoundation.com
وب اپلیکیشن: https://app.barkat.ir
موفق باشید
سلام علیکم
انشاالله که توفیق الهی نصیبتان گردد
خواهشممد است در خصوص درخواست حمایت از کسب و کار اینجانب در حوضه کشاورزی (پرورش و تولید قارچ دکمه ای خوراکی) طی ۲ مرحله تقاضایی که امسال داشته ام ،همکاری لازم را جهت اخذ حمایت و اعطای تسهیلات مالی و معنوی به منظور اشتغال ۲۰ نفر نیروی شاغل بنده تصریع بفرمایید.
من ا… توفیق مدیریت مجموعه _ رضاصالحی
آدرس کارگاه دورود لرستان روستای بودینه
سلام و عرض ادب
در مطلب لینک ارتباط با موسسه برکت قرار داده شده است و شما باید از آن طریق اقدام نمایید.
ما فقط به عنوان خبرگزاری این خبر را نقل کرده ایم.
من لینک ها را در زیر برای شما قرار میدهم.
http://barakatfoundation.com/fa/contact
http://barakatfoundation.com/
موفق باشید.
سلام…بنده ۴ساله دنبال یه وام بنیادم ولی بهم نمیدن تمام شرایطشو هم دارم …متاهلم دوتابچه دارم…خودم وخانمم لیسانس هستیم و بیکار …جای کار هم دارم ولی انگار مهمترین چیز که پارتی هستش ندارم…
سلام
دقیقا منم مشکل شما رو دارم
هر سال فرم پر میکنم آخرش میگن بودجه به شما نرسید
پارتی نداری دنبالش نرو
فقط در.راستائی سرکارگذاشتن یکسری مردم بدبخت ودارای مشکل که بعدتحمل یکسال دوندگی بی امان به تمام ادارات مریوطه برای دریافت ودراخر…..انشالا سال بعدباردیف بودجه جدید.اگه لازم باشه مدارک روبارگذاری میکنم داخل همین سایت که ازچندوقت پیش .روز.ماه.سال اقدام کردیم ولی دریغ ازیک ریال وام ..پول …و.و.و.
وام را تا حالا کی داده و کی گرفته؟
درود دوست گرامی خیلی ها گرفتن واین ستاد فرامین حضرت امام بسیار عالی است
من میخواستم وام برای تعمیر جک درب پارکینگ بگیرم حتی براش سایت هم زدم ولی بستگی به بانک داره تعداد ضامناش
دلبخواهی شده
من تو شهرستان اهر هستم و 40 سالمه و اینجا خیلی از مردم و مخصوصا جوانا بیکار هستن
من هم مدرک دوره آموزشی دارم و هم مکان مناسب برای پرورش قارچ ولی نتونستم وام بگیرم و کارم را راه بندازم
همش میگن اعتبار نداریم یا شهرستان شما جز طرح نیست و از این حرفا
جهاد کشاورزی هم هیچ کاری نمی کنه
انجمن صنفی قارچ هم هیچ جوابی نمیده
سلام
اگه یک ضامن دسته چک داشته باشه و یکی جواز کسب داشته باشه قبول می کنین
سلام و عرض ادب
باید از خود بنیاد برکت سوال نمایید
لینک سایت بنیاد در مطلب موجود می باشد.
این سطح 1 و 2 و 3 چطوری تعیین میشه؟
یک توضیح بدین لطفا
چقدر وام میدن برای پرورش قارچ؟