حرف ما در صنعت قارچ

جای خالی بارانداز عرضه قارچ خوراکی درون صنفی در کشور

جای خالی بارانداز عرضه قارچ خوراکی در کشور شدیدا حس می‌شود. شاید کسی باور نکند که پس از این همه سال، هنوز صنعت قارچ جایی از خود برای عرضه محصول ندارد! بطور مظلومانه‌ای اعضای این صنف در تهران، بار خود را در گوشه‌ یکی از زمینهای فرودگاه مهرآباد با پرداخت هزینه کلان اجاره ماهانه 500 میلیون تومان، در قالب بورس قارچ مهرآباد به دست متقاضیان می‌رساند.

خلاء پایانه فروش قارچ خوراکی

در سالهای گذشته، چندین بار سندیکاهای مختلف تصمیم برای حل جای خالی یک بارانداز برای عرضه قارچ خوراکی گرفتند. اما در نهایت با مسئولان انجمن پرورش قارچ خوراکی به نتیجه نرسیدند. با گذر زمان و افزایش قیمت زمین، هر سال هم بر دشواری خرید زمین مورد نیاز، و هم بر مبلغ اجاره، افزوده خواهد شد.

هم اکنون اجاره زمینی که صنف قارچ با نامه‌نگاری و مکاتبات بسیار در فرودگاه مهرآباد (بازار فروش قارچ در فرودگاه مهرآباد تهران) در اختیار دارد، بالغ بر 500 میلیون تومان است. علاوه بر آن بابت ورود و خروج هر ماشین هم مبلغ 20000 تومان دریافت می‌گردد. با توجه به تردد روزانه بالای 500 ماشین، صنف قارچ ماهانه در حدود یک میلیارد تومان برای محل استقرار موقت خود پرداخت می‌کند!

جای خالی یک بارانداز برای عرضه قارچ خوراکی
جای خالی بارانداز عرضه قارچ خوراکی

محل دائمی عرضه قارچ خوراکی

هر ذهن پردازشگری می‌داند که با خرید یک ملک به صورت تعاونی، علاوه بر این که همه اعضا از داشتن یک محل مناسب بهره‌مند خواهند شد. ارزش افزوده ملک هم برای آنها سودآور خواهد بود. محقق شدن این امر به رای‌زنی و همت انجمن صنفی پرورش قارچ خوراکی ایران بستگی دارد. آنها باید با کمک از وزارت جهاد کشاورزی و یا سایر ارگانهای ذی‌ربط، مکان مناسبی را به صورت سهام برای این صنف در نظر گرفته، خریداری نماید.

با سهام‌دار شدن اعضا، همگی در سود زمین سهیم خواهند بود. علاوه بر آن از پرداخت اجاره سنگین ماهانه که هر سال هم بیشتر میشود رها میگردند. همچنین اضطراب ناشی از عدم تمدید اجاره و اخطارهایی که مهرآباد جای فروش قارچ نیست، مکرر این سال‌های اخیر به گوش رسیده‌است. بنابراین تمتمی این دغدغه‌ها با خرید مکانی دائمی برای صنف، از بین خواهد رفت.

جای خالی بارانداز عرضه قارچ خوراکی
جای خالی بارانداز عرضه قارچ خوراکی

امروز بهتر از فرداست

هر عقل سلیمی حکم می‌کند که باید هر چه سریعتر به فکر خرید یک جای مناسب برای بورس قارچ بود. حتی می‌توان از اعضای پخش و توزیع قارچ کمک گرفت. با دریافت 100 الی 200 میلیون توسط هر کدام از آنها به عنوان پیش پرداخت از هر یک از آنها میتوان یک زمین را با وام خرید و اعضا مکلف به پرداخت اقساط به صورت ماهانه باشند. با توجه به حمایت دولت از سندیکاهای مختلف، عملیاتی کردن این طرح فقط کمی همت و درایت می‌طلبد.

امیدواریم هر چه سریعتر مسئولان انجمنهای درون صنفی قارچ با اقدامی شایسته، بورس قارچ را از این خانه به دوشی نجات دهند و فضایی درخور برای آنها مهیا نمایند. راهکارهای ارائه شده در حرف ما در صنعت قارچ برای حل چالش های پیش رو از سمت تیم کارشناسان هاگ می باشد.

5/5 - (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه