اخبار صنعت قارچجهاد کشاورزی

آغاز برداشت قارچ دکمه‌ای در تالش

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تالش از آغاز برداشت قارچ دکمه‌ای از ۲۲۰ واحد تولیدی این محصول، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری هاگ- سید “علی موسوی” روز دوشنبه مورخ ۹ دی‌ماه، اظهار کرد: کشت قارچ دکمه‌ای با حمایت جهاد کشاورزی در قالب توسعه مشاغل خانگی و توسط علاقه‌مندان به تولید این محصول در فضاهایی نظیر انبارها و اماکن مختلف در روستاها انجام می‌گیرد. وی دلیل روی آوردن جوانان و بانوان روستایی به این کار را اشتغال‌زایی و کم‌هزینه بودن اجرای طرح تولید قارچ دکمه‌ای مطرح نمود.

پیش‌بینی تولید در سال جاری

مدیر جهاد کشاورزی تالش پیش‌بینی کرد که در سال جاری ۲۰۰ تن قارچ دکمه‌ای به ارزش ۲۰ میلیارد ریال در این شهرستان تولید و به بازارهای مصرف عرضه شود. موسوی در رابطه با فعالیت‌های این استان، افزود: سطح اراضی قابل‌کشت تالش ۲۷ هزار هکتار است و ۳۰ هزار بهره‌بردار در آن به کشت و زرع محصولات کشاورزی مشغول هستند.

گفتنی است، قارچ‌های خوراکی، سرشار از مواد غذایی موردنیاز بدن انسان نظیر آب، چربی و ویتامین هستند و ارزش غذایی قارچ به میزان و کیفیت پروتئین آن بستگی دارد. لازم به ذکر است، شهرستان تالش با ۲۰۰ هزار نفر جمعیت در بخش‌های مرکزی، اسالم، حویق و کرگانرود در ۱۱۰ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان قرار دارد.

امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قیمت قارچ خوراکی قیمت قارچ خوراکی
دکمه بازگشت به بالا