تازه ترین ها :

سه‌شنبه 13 آبان

مجتمع پرورش قارچ کیش املش در استان گیلان

عکسی از بازدید فرماندار، فرمانده سپاه و رئیس اداره تعاون، املش از شرکت قارچ مهر آذر مجتمع پرورش قارچ کیش املش در استان گیلان

در بازدید از مجتمع پرورش قارچ کیش املش(شرکت قارچ مهر آذر) در استان گیلان بیان شد: ۲۸۰۰ تن قارچ خوراکی سالانه در گیلان تولید و به بازار عرضه‌می‌شود.

جزییات خبر افتتاح سالن پرورش قارچ خوراکی در املش

رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان امروز در طی به عمل آمدن بازدید از مجتمع پرورش قارچ در روستای سوخته کیش املش عنوان کرد. سالانه ۲۸۰۰ تن قارچ خوراکی در گیلان تولید می‌شود که پیش‌بینی می‌شود امسال به ۳۵۰۰ تن برسد.

علی درجانی همچنین در بازدید از سرده نه کشاورزی لرد اسرا که بر رودخانه کیارود شهر رانکوه املش احداث شد اظهار کرد: این سردهنه که مرمتان به شکل سنتی آغاز شد تا هفته آینده آبگیری می‌شود. تا آب زراعی ۵۰۰ هکتار از شالیزارهای ۵ روستای بخش رانکوه تأمین شود.

درجانی همچنین در خصوص میزان اعتبار اختصاصی به این طرح افزود: برای ساخت بند انحرافی بر روی سردهنه لردا سرا در رودخانه کیارود ۳۰۰ میلیون تومان اعتبار تخصیص‌ یافت.

راه اندازی کارگاه و برداشت قارچ خوراکی در روستای كيش املش

روستای کیش املش در استان گیلان قرار دارد. مجتمع پرورش قارچ کیش املش می تواند نیاز بازار این منطقه را فراهم کند. شهرستانهای اطراف نیز اهداف خوبی برای انتقال بار مازاد این مزرعه می‌باشد. قارچ با داشتن خواص و فواید فراوان محصول خوبی برای حضور در سبد غذایی خانوار است. علاوه بر سلامت افراد سلامت جامعه را نیز در بر می گیرد.

شرکت قارچ مهر آذر املش گیلان

رئیس اداره کار املش از بازدید فرماندار، فرمانده سپاه و رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان املش از شرکت قارچ مهر آذر خبر داد. به گزارش هاگ به نقل از رانکوه نیوز: طاهریان راد رئیس اداره کار املش در حاشیه این بازدید در گفتگو با خبرنگاران گفت. قارچ خوراکی، یک محصول زود بازده است که کشت آن به دلایلی نظیر شاخص اقتصادی، زیست محیطی، تغذیه ای و دارویی اهمیت زیادی پیدا کرده است.

توضیحات فرماندار در بازید از شرکت قارچ مهر آذر املش گیلان

وی در بازدید از مجتمع پرورش قارچ کیش املش خاطرنشان کرد: استفاده از پسماندهای کشاورزی و ماهیت اشتغال زایی در پرورش قارچ دکمه ای و مزیت نسبی آن درمقایسه با دیگر محصولات کشاورزی، باعث شده که استقبال از پرورش قارچ همواره رو به افزایش باشد. چراکه برای این فعالیت کشاورزی نیازمند تهیه زمین وسیع نخواهیم بود و کشت آن به صورت طبقاتی قابل انجام است. همچنین برگشت زودهنگام سرمایه از دیگر امتیازات این کار است.

در ادامه رضایی فرماندار املش با اشاره به شعار سال مبنی بر سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی تأکید کرد. ما از شرکت‌های تولیدی و سرمایه‌گذاران داخلی حمایت می‌کنیم، ولی این حمایت نباید سبب شود تا حقوق کارگران تضییع گردد.

شرکت قارچ مهر آذر املش
شرکت قارچ مهر آذر املش
بازدید فرماندار، فرمانده سپاه و رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان املش
مجتمع پرورش قارچ کیش املش

بازدید فرماندار، فرمانده سپاه و رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان از مجتمع پرورش قارچ کیش املش بازدید فرماندار، فرمانده سپاه و رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان املش بازدید فرماندار، فرمانده سپاه و رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان از مجتمع پرورش قارچ کیش املش

دوره کشت پرورش قارچ تقریبا دوماهه است. در هرسال می توان 6 دوره کشت انجام داد.

3.3/5 - (3 امتیاز)

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

میزان مطالعه: