تبادل نارنگی و قارچ بین ۲ کره برای بهبود روابط
کره جنوبی در جواب اقدام کره شمالی و اهدای قارچ به مقامهای سئول، ۲۰۰ تُن نارنگی به پیونگیانگ ارسال کرد.
به گزارش خبرگزاری هاگ- کره جنوبی در راستای ارسال قارچ از سوی مقامات کره شمالی به این کشور، در اقدامی جالب ۲۰۰ تُن نارنگی را برای بهبود روابط میان دو کشور فرستاده است. به نوشته خبرگزاری «آسوشیتدپرس» مقامهای کره جنوبی خبر دادند روز گذشته (دوشنبه) هواپیماهای نظامی این کشور با ۲۰۰ تُن نارنگی از محصولات جزیره جنوبی «جِجو» بهسوی پیونگیانگ پرواز کردند.
حاصل دیدار رهبر کره شمالی و رئیسجمهور کره جنوبی
در طول سومین دیدار «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی و «مون جائه این» رئیسجمهور کره جنوبی، پیونگیانگ دو تُن قارچ به کره جنوبی هدیه داده بود که این قارچها یکی از باارزشترین محصولات کره شمالی است. کیم همچنین دو قلاده سگ به مون هدیه داده بود.
با توجه به دیدارهایی که مقامات دو کره که در سال جاری میلادی انجام دادند، طرفین توافق کردهاند شرایط جنگی در شبهجزیره را بعد از گذشت شش دهه پایان دهند. همچنین رهبر کره شمالی در دیدار با “دونالد ترامپ” رئیسجمهور آمریکا توافق کردند پیونگیانگ اقدام به خلع سلاح اتمی کند.