اخبار صنعت قارچتولید و پرورش قارچ

افزایش تولید و مصرف قارچ در گیلان

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان، گفت: مصرف قارچ این استان رو به افزایش است و تولید این محصول نیز به زودی افزایش چشمگیری خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری هاگ- “منوچهر پارسافر” در این خصوص، اظهار داشت: اخیرأ مصرف قارچ با غذاهایی همچون لوبیا، ماکاورنی و … افزایش یافته است و افزایش نیاز به این محصول موجب شده است که تولید این محصول بیش از گذشته مورد توجه کشاورزان و صنعتگران قرار بگیرد.

وی در ادامه صحبت های خودر با ذکر این مطلب که اخیرا در جامعه مصرف گوشت کمتر شده است، عنوان کرد: قارچ می تواند جایگزینی مناسب جهت تامین پروتیین افراد به جای گوشت باشد. وی افزود: مصرف قارچ در گیلان به دلیل ارتقای آگاهی مردم نسبت به ارزش غذایی این محصول در سال های اخیر افزایش چشمگیری داشته است.

ظرفیت استان

پارسافر در مورد ظرفیت استان در تولید قارچ، گفت: هم اکنون در گیلان در مجموع ۳ هزار و ۶۶۷ تن قارچ تولید می شود که ۷۵۲ تن آن در بخش مشاغل خانگی تولید می شود. پارسافر در ادامه، بیان کرد: به زودی یک واحد تولید قارچ ۶۶۰ تنی در گیلان افتتاح می شود.

امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قیمت قارچ خوراکی قیمت قارچ خوراکی
دکمه بازگشت به بالا