اخبار صنعت قارچجهاد کشاورزی

تولید 1400 تن قارچ در استان گلستان

فرهانی سرپرست مدیریت باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان گلستان از تولید بیش از 1400 تن قارچ خوراکی خبر داد و گفت این مقدار قارچ که از نوع دکمه ای و صدفی بودند در سال 1401 از 154 واحد تولیدی پرورش قارچ خوراکی در 14 شهرستان استان، به بازاره های استان روانه شده است.

وی گفت: در کارگاه‌های پرورش و تولید قارچ خوراکی بسته به نوع کشت و میزان تجهیزات، 4 الی 5 دوره در سال مقارچ کشت می شود. همچنین در هر دوره 3 الی 4 چین (فلش)، محصول قارچ برداشت می‌شود و میانگین برداشت برای هر طبقه از هر چین 4 الی 5 کیلوگرم در متر مربع است.

اهمیت توسعه قارچ‌های خوراکی را می‌توان در اهمیت و ارزش غذایی و دارویی آنها ، هزینه کم تولید و از طرف دیگر تامین منبع پروتئین مورد نیاز جامعه با قیمت پایین تر از گوشت و مرغ دانست.

به لحاظ آب و هوای مناسب استان گلستان تولید مواد اولیه مانند کاه و کلش و اسپان برای پرورش قارچ‌های خوراکی و دارویی به راحتی امکان پذیر است.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قیمت قارچ خوراکی قیمت قارچ خوراکی
دکمه بازگشت به بالا