اخبار صنعت قارچجهاد کشاورزی

۷۰۰ گرم، سرانه مصرف قارچ خوراکی در چهارمحال و بختیاری

تولید قارچ در استان۶ هزار و ۵۰۰ تن

به گزارش هاگ به نقل از ایرنا – معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به پایین بودن سرانه مصرف قارچ خوراکی در کشور گفت: سرانه مصرف قارچ در سال به ازای هر نفر در استان ۷۰۰ گرم است.

حسین برزگر روز یکشنبه در نشست هماهنگی نخستین جشنواره آشپزی با قارچ در استان افزود: سرانه مصرف قارچ که سرشار از مواد معدنی و ویتامین‌هاست در جهان حدود پنج کیلوگرم در سال به ازای هر نفر است که این آمار در کشور ۱.۵ کیلوگرم و برای مردم چهارمحال و بختیاری کمتر از ۷۰۰ گرم است.

وی گفت : هم‌اکنون در استان ۶ هزار و ۵۰۰ تن قارچ تولید می‌شود در حالی‌که سرانه مصرف این محصول در استان پایین تر از میزان تولید است.

برزگر با بیان اینکه قارچ خوراکی جایگزینی مناسب برای مصرف گوشت و دیگر مواد غذایی است، افزود: میزان مصرف آب برای پرورش قارچ نیز بسیار کم و به لحاظ اقتصادی و غذایی پرارزش است.

معاون سازمان جهادکشاورزی استان به برگزاری نخستین جشنواره آشپزی با قارچ در اواسط بهمن‌ماه در استان اشاره کرد و گفت: این جشنواره در راستای حمایت از رونق تولیدات داخلی، ترویج غذای سالم و افزایش سرانه مصرف قارچ در شهرکرد برگزار خواهد شد.

وی هدف از برگزاری این جشنواره را افزایش سرانه مصرف قارچ در راستای سلامت جامعه و پایداری تولید این محصول خوراکی عنوان کرد.

به گزارش ایرنا، هم‌اکنون ۳۲ واحد کارگاه‌های صنعتی تولید قارچ و ۱۵۰ واحد کارگاه‌ خانگی در شهرستانهای شهرکرد، بروجن، کیار و فارسان فعال است و روستای “قلعه ممکا” در استان به عنوان دهکده پرورش قارچ کشور از مهمترین مراکز تولید قارچ استان است.

منبع: ایرنا

امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قیمت قارچ خوراکی قیمت قارچ خوراکی
دکمه بازگشت به بالا