یکشنبه 02 آذر

دانشنامه صنعت قارچ [هاگ]

mushroom.news

جای خالی پروتئین در سفره مردم در سال 99

عکس مربوط به مقاله خبری جای خالی پروتئین در سفره مردم در سال 99 بسیار به چشم می‌آید، است

جای خالی پروتئین در سفره مردم در سال 99 بسیار به چشم می‌آید. به گزارش خبرگزاری هاگ به نقل از راه‌دانا، هم اکنون به خاطر شیوع ویروس کرونا بسیاری از مشاغل تضعیف و کارگران زیادی بیکار شده‌اند. مردم در تأمین هزینه‌های اولیه زندگی مانده‌اند. این امر تا جایی‌ ادامه دارد که اقشار کم‌ درآمد و ضعیف جامعه برخی اقلام اساسی مانند گوشت را از سفره‌ی خود حذف کردهِ‌ و قارچ و سویا را جایگزین آن کرده‌اند.

ناصر نجیب‌زاده، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی لرستان است. وی گفت: در حال حاضر کمبود دام و گوشت گرم در کشور وجود ندارد و ذخایر گوشت منجمد هم در سردخانه‌ها کامل است ولی زمانی که تعادل در بازار بهم بخورد، تولید نیز آسیب‌پذیر می‌شود.

جای خالی پروتئین در سفره مردم در سال 99 به چشم می آید. قارچ و پروتئین گزینه مناسبی است؟ حال از کجا و با چه نشانه‌هایی در خودمان، متوجه‌شویم که دچار کمبود پروتئین در بدنمان شده‌ایم؟! پروتئین، منبع غنی از آمینواسیدهای مورد نیاز در بدن برای چندین فرآیند از حمایت ساختاری گرفتهِ تا انتقال اکسیژن به ریه‌ها و بافت‌ها است. از یک دیدگاه ساختاری، آمینواسیدها مورد نیاز برای سوخت و حمایت از سیستم عضلانی اسکلتی و نیز حمایت ساختاری از یک بافت و سطح سلولی از هر چیزی به غشا سلولی مو و ناخن‌ها مورد نیاز است.

اخبار اقتصادی صنعت قارچ را در هاگ بخوانید.

 

امتیاز دهید

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

میزان مطالعه: