کمیابی کود مرغی علت کاهش تولید قارچ
عرضه قارچ با نرخ ۵۰ هزار تومان قابل قبول نیست

کمیابی کود مرغی علت کاهش تولید قارچ است. محمدحسن افشار با اعلام این مطلب افزود. بستر تولید قارچ از کاه و کلش گندم، آب، کود مرغی و سنگ گچ تشکیل شدهاست. وی ادامه داد: یکی از اصلیترین مواد تشکیل دهنده کمپوست، کلش گندم است که قیمت هرکیلوگرم. آن از تابستان تا به امروز با افزایش دو برابری از ۱ هزار تومان به ۲ هزار تومان رسیدهاست.
افشار با اشاره به کمیابی کود مرغی و مشکلات پیش آمده در صنعت پرورش طیور کشور، اظهار کرد. ماده مهم دیگر کمپوست قارچ، کود مرغ است که با و افزایش قیمت آن در بازار روبه رو شدهایم.
وی دلیل کمبود عرضهی کود مرغی را گرانی نهادههای دامی دانست که منتج به کاهش جوجهریزی و تولید مرغ شدهاست. به اعتقاد افشار زمانی که مواد اصلی تولید کمپوست قارچ با گرانی و بحران تولید مواجه هستند، افزایش قیمت آن طبیعی است.
افزایش تولید قارچ در راه است
به گزارش خبرگزاری هاگ به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان. مهدی رجبی رئیس انجمن پرورشدهندگان قارچ خوراکی با اشاره به این که کمبودی در عرضهی قارچ نداریم، اظهار کرد. با وجود صادرات قارچ به بازارهای هدف، عرضه و تقاضا با یکدیگر همخوانی دارد. او از عرضهی روزانه ۴۰ تا ۵۰ تن قارچ در تهران خبر داد و گفت. با آغاز فصل سرما و افزایش تولید، پیشبینی میشود که میزان عرضهی روزانه ۱۰ درصد افزایش یابد.
رجبی با اشاره به اینکه صادرات قارچ به میزان محدود در حال انجام است، بیان کرد. هماکنون صادرات مقداری قارچ به کشورهای همسایه از جمله عراق، امارات و کویت در حال انجام است. اما میزان صادرات ۲۰ درصد ظرفیت قبلی است که پیشبینی میشود، روند کند صادرات تا پایان بیماری کرونا ادامه یابد.(۱۳ آذر ۱۳۹۹ )
افزایش سرانه مصرف قارچ
به گزارش خبرگزاری هاگ به نقل از اکو فارس، مهدی رجبی رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ خوراکی از افزایش سرانه مصرف قارچ خبرداد و گفت. با گسترش ویروس کرونا و عدم صادرات منظم، مازادی در عرضه نداریم چرا که سرانه مصرف در داخل افزایش یافتهاست.
او افزود: علی رقم کاهش نرخ دلار، قیمت نهاده تولید به طور مداوم در حال افزایش است. با این وجود انجمن در حال بررسی قیمت تمام شدهاست که امیدواریم هفته آینده نرخ نهایی اعلام شود.
رجبی از ثبات قیمت در بازار خبر داد و گفت. در حال حاضر قیمت هر کیلو قارچ درب مزرعه ۲۲ تا ۲۳ هزار تومان است که با وجود حاشیه سود تولیدکننده کمتر از ۱۰ درصد است. اگر افزایش قیمت نداشته باشیم، تولیدکننده دچار مشکل خواهد شد.(۲ آذر ۱۳۹۹)
عرضهی روزانهی قارچ به ۷۰ تن رسید و نرخ هر کیلو قارچ سر مزرعه ۲۷ هزار تومان شد.
به گزارش خبرگزاری هاگ به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، مهدی رجبی رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ خوراکی، با اشاره به این که صادرات قارچ کماکان در حال انجام است اظهار کرد. با توجه به آن که تمامی مسیرهای صادراتی باز نشدهاست، صادرات همچنان با روند قبلی خود در حال انجام است.
به گونهای که هماکنون صادرات به صورت فلهای و ترهبار به عراق انجام میشود.
وی از افزایش تولید قارچ در بازار خبر داد و گفت. روزانه ۶۰ تا ۷۰ تن قارچ در تهران عرضه میشود که نسبت به ماههای اخیر به دلیل ازدیاد تولید ۱۰ تا ۲۰ تن افزایش داشتهاست.(۱۵ دی ۱۳۹۹)