اخبار صنعت قارچانجمن صنفی پرورش دهندگان قارچتولید و پرورش قارچ

تولید روزانه ۴۰۰ تن قارچ در کشور

در شهریور قیمت قارچ به سبب مصادف شدن با ایام محرم و بازگشایی مدارس با افت چشمگیر به هشت هزار  تومان رسید که خوشبختانه از ابتدای مهر اوضاع بازار بهتر شد.

به گزارش خبرگزاری هاگ- رئیس انجمن پرورش‌دهندگان قارچ خوراکی در ادامه افزود: متوسط قیمت فعلی هر کیلو قارچ ۱۰ الی ۱۲ هزار تومان می‌باشد. وی در ادامه تصریح کرد: این در حالی است که انجمن قیمت هر کیلو قارچ درجه یک را ۱۴ هزار تومان اعلام کرده است.

افشار در ادامه صبحت های خود این‌چنین گفت: با توجه به آنکه کمپوست‌های این ماه عملکرد لازم را ندارند، ازاین‌رو این امر منجر به کمبود عرضه می‌شود.

متوسط روزانه

طبقه اظهارنظر وی متوسط نرمال روزانه قارچ ۷۰ تن می‌باشد، وی همچنین اضافه کرد: با توجه به عملکرد پایین کمپوست‌ها، عرضه روزانه به حدود ۴۰ تن تقلیل یافته است که همین امر موجب شده قیمت نسبت به ماه‌های گذشته وضعیت بهتری داشته باشد. رئیس انجمن پرورش‌ دهندگان قارچ خوراکی قیمت تمام‌شده هر کیلو قارچ بدون احتساب سود را ۱۱ هزار و ۸۰۰ تومان اعلام کرد.

امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قیمت قارچ خوراکی قیمت قارچ خوراکی
دکمه بازگشت به بالا