تازه ترین ها :

پنج‌شنبه 08 آبان

همایش علمی کاربردی قارچ های خوراکی ایران

همایش علمی کاربردی قارچ های خوراکی

ششمین همایش علمی کاربردی قارچ‌های خوراکی ایران موضوعات ارتقاء سطح علمی و فنی تولیدکنندگان قارچ کشور و به‌کارگیری روش‌های کاربردی و علمی در پرورش قارچ و تولید کمپوست قارچ دکمه‌ای. تولید خاک‌ پوششی و مکمل‌ های مناسب پرورش قارچ دکمه‌ای، با همکاری انجمن پرورش‌دهندگان قارچ خوراکی وزارت جهاد کشاورزی، دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه جامع علمی کاربردی در روزهای ۳ و ۴ آذرماه ۱۳۹۲ در محل هتل المپیک تهران برگزار گردید.

در اين همايش چالش‌ها و راهكارهای مناسب توسعه صنعت قارچ خوراكی كشور مورد بحث و بررسی كارشناسان و محققان قرار می‌گيرد.
در اين همايش محققان داخلی و خارجی صنعت قارچ حضور خواهند داشت. تاكنون 30 مقاله علمی درباره بيماری ها، خاك و ماشين آلات به دبيرخانه اين همايش ارسال شده است.

محققان و كارشناسان صنعت قارچ خوراكی می‌توانند تا 15 آبان ماه سال جاری مقالات خود را به دبيرخانه اين انجمن ارايه دهند.

همچنين قرار است در حاشيه همايش نمايشگاه جانبی از توليدات، ماشين آلات و تاسيسات اين صنعت برپا شود و مقالات ارايه شده. به صورت كتابچه در اختيار علاقمندان قرار گيرد.

ششمين همايش علمی كاربردی قارچ های خوراكی ايران با همكاری وزارت جهاد كشاورزی، انجمن صنفی پرورش دهندگان قارچ های خوراكی، دانشگاه شهيد بهشتی، بانك كشاورزی و پست بانك برپا خواهد شد.

جهت مشاهده سایر قسمت ها روی هر لینک کلیک کنید.

روز اول: قسمت دوم ، قسمت سوم

روز دوم: قسمت اول ، قسمت دوم ، قسمت سوم


چهارمین همایش علمی کاربردی قارچ های خوراکی ایران. این همایش با همکاری انجمن صنفی قارچ کشور و شرکت قارچ سایه رس به مدیریت محمد صدیق پناه در هتل المپیک تهران برگزار گردید. که تصاویر آن را می توانید در این مطلب مشاهده فرمایید.

چهارمین همایش علمی کاربردی قارچ های خوراکی ایران از ۳۰ آبان تا ۲ آذر ۱۳۸۸ در تهران برگزار شد.

 

به گزارش خبرگزاری هاگ، جمع‌ آوری و ارائه اطلاعات و تحقیقات انجام‌ شدهِ در کشور در زمینه نحوهِ تولید. بسته‌ بندی و فرآوری قارچ‌ های خوراکی از اهداف این همایش، و موضوعات مربوط به مواد اولیه مورد نیاز اعم از کمپوست و تولید خاک‌ پوششی برای پرورش قارچ خوراکی، کنترل آفات و بیماری‌ های قارچ، تجهیزات و تأسیسات واحد های پرورش قارچ خوراکی از محور های این همایش هستند.

در چهارمین سال برگزاری همایش علمی کاربردی قارچ‌ های خوراکی ایران. جمعی از متخصصان، مدرسان و تولیدکنندگان داخلی و خارجی از کشورهای هلند، انگلستان و ایرلند نیز شرکت کردند. همچنین در حاشیه این نیز نمایشگاهی با فضای ۲۰۰ مترمربع با هدف معرفی دستاورد های واحد های تولیدی پژوهشی قارچ‌ های خوراکی و سازندگان تجهیزات مرتبط با واحد های پرورش قارچ در ۲۰ غرفه برپا شد.

جهت مشاهده قسمت دوم روی لینک کلیک کنید.


برگزاری جشنواره قارچ در استان گلستان

شعبان شتایی رئیس دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی گرگان مزایای اقتصادی کشت و پرورش قارچ را بیشمار دانست. گفت: نخستین برگزاری جشنواره قارچ قرار است در استان گلستان برگزار می‌شود.

شعبان شتایی صبح دوشنبه 13 اردیبهشت 1402 اظهار کرد. کنگره ملی باغبانی به مدت 3 روز از تاریخ 27 الی 30 شهریورماه امسال به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار می‌شود.

وی ارائه حدود 600 مقاله علمی مرتبط با باغبانی. بازدید میدانی یک روزه از دستاوردهای باغبانی و باغات گلستان، برگزاری کارگاه‌های آموزشی با حضور اساتید مجرب را از برنامه‌های کنگره ملی باغبانی برشمرد و افزود: در حاشیه کنگره نمایشگاه باغبانی نیز با حضور شرکت‌های بخش خصوصی و دولتی برگزار خواهد شد.

برگزاری بهتر کنگره باغبانی

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان گرگان با اشاره به اینکه تا امروز جلسات و مکاتبات زیادی در سطح ملی و استانی برای برگزاری هرچه بهتر کنگره باغبانی و برگزاری جشنواره قارچ شده است. ادامه داد: از افراد شرکت‌کننده در این همایش اعم از بخش خصوصی و دولتی انتظار داریم با حضور فعال خود ما را در برگزاری هر چه بهتر کنگره یاری کنند.

شتایی برگزاری کنگره باغبانی و برگزاری جشنواره قارچ به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان را فرصتی مهم برای بررسی چالش‌ها. ظرفیت‌ها و مسائل حوزه باغبانی در استان دانست و اضافه کرد: در روز اول برگزاری کنگره باغبانی نشستی با موضوع موانع حقوقی برگزار خواهد شد.

شعبان شتایی رئیس دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزاری جشنواره قارچ
شعبان شتایی رئیس دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

وی با بیان اینکه وزیر کشاورزی و وزیر علوم در کنگره ملی باغبانی استان گلستان حضور خواهند داشت. گفت: اگر مجموعه‌های مرتبط با بخش باغبانی تمایل به برگزار کردن نشست داشته باشند. دانشگاه منابع طبیعی گرگان از این موضوع استقبال کرده و آمادگی کامل خود را برای برگزاری این جلسات اعلام می‌کند.

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان گرگان با اشاره به اهمیت توسعه کشت قارچ در تامین غذا و اشتغالزایی از برگزاری جشنواره قارچ به میزبانی استان گلستان خبر داد و تصریح کرد: اولین جلسه هم‌اندیشی برگزاری جشنواره قارچ با حضور دستگاه‌های مختلف استان، امروز در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان برگزار و زمان دقیق و شرایط شرکت در جشنواره پس از مشورت با اعضا به اطلاع عموم خواهد رسید.

منبع: ایسنا

5/5 - (2 امتیاز)

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

میزان مطالعه: