صادرات روزانه 2000 تن محصولات کشاورزی به اقلیم کردستان عراق
طبق اعلام رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان، روزانه 2000 تن از محصولات کشاورزی این استان به اقلیم کردستان عراق صادر می شود.
به گزارش خبرگزاری هاگ، “خالد جعفری” در جریات برگزاری جلسه انعقاد تفاهم نامه استان کردستان (ایران) استان سلیمانیه (اقلیم) که به ریاست استاندار کردستان و با حضور استاندار سلیمانیه، معاونین استاندار و مدیران کل ادارات استان برگزار شد، عنوان کرد: استان کردستان یک استان دارای کشاورزی بسیار مستعد در کشور است استان “سلیمانیه” نیز در بخش کشاورزی در اقلیم مطرح بوده که این امتیاز می تواند برای دو استان مزیت هایی برای ایجاد ارتباط های بیشتر باشد.
وی همجنین در ادامه سخنان خود،گفت: روزانه از مرز باشماق و سیرانبند به اقلیم به ویژه استان سلیمانیه 2000 تن محصول کشاورزی به اقلیم صادر می شود این امتیاز نباید نادیده گرفته شود.
نتایج سفر هیات اقلیم به استان
این مقام مسوول، بیان کرد: در سفر هیات اقلیم به استان کردستان واحدهای تولید قارچ، مرغ و… مورد بازدید قرار گرفتند که مزیت های تولید و قیمت های محصولات تولیدی مورد قبول این هیات قرار گرفت که امید آن می رود رونق صادرات را به همراه داشته باشد.
گفتنی است ، ایشان در ادامه با قرائت مفاد تفاهم نامه با اشاره به 9 بند درج شده در تفاهم نامه بخش استان کردستان با استان سلیمانیه، گفت: ایجاد تسهیل گری در امر صادرات به جای ممنوعیت صادرات کالا نسبت به نظام تعرفه گمرکی و مبارزه با آفات و بیماری های گیاهی و دامی علاوه بر تبادل اطلاعات مورد نیاز در راستای تامین واکسن دارو و غیره نیز همکاری های لازم دو جانبه انجام خواهد شد.