پرورش قارچ در تونل متروکه قطار

پرورش قارچ در یک تونل متروکه قطار در استرالیا، این تونل تا سال 1950 استفاده نشده باقی ماند و از آن زمان به بعد به یکی از اولین مزارع پرورش کاشت در استرالیا تبدیل شد.
این تونل تا سال 1950 استفاده نشده باقی ماند و از آن زمان به بعد به یکی از اولین مزارع پرورش کاشت در استرالیا تبدیل شد.
در سال 1987 دکتر نوئل آرولد، یک میکروب شناس، اقدام به توسعه گونه های قارچ جدید در این تونل برای بازار استرالیا کرد. اولین قارچ هایی که او پرورش داد، قارچ قهوه ای و سپس گونه های عجیب آسیایی مثل صدفی، گوش چوبی و … بود.
این قارچ ها در محیط سرد، مرطوب و کم نور تونل که شبیه جنگل های کوهستانی چین، ژاپن و کره (محل پیدایش طبیعی این قارچ ها) است، رونق می یابند. تونلی که برای توسعه این قارچ ها در نظر گرفته شد حدود 650 متر طول و 30 متر عمق دارد و زیر سنگ های سخت مدفون و محروم از نور آفتاب است. دما در 15 درجه ثابت نگه داشته می شود. چراغ های فلوئورسنت راس ساعت 5:30 هرصبح ناگهان روشن می شود و دقیقا 12 ساعت بعد خاموش می شوند.
این مزرعه حدود 1500 کیلوگرم قارچ هر هفته تولید می کند، که البته در مقایسه با مزارع قارچ های دکمه ای سفید که 20 تن در هفته تولید می کنند کم است. اما ارزش غذایی این محصول بالاتر است. قارچ های عجیب و غریب جذاب هستند زیرا فرآیند تولید آن ها عاری از مواد شیمیایی، کم انرژی و بااستفاده از مواد زاید است.