کرونا بازار قارچ دکمهای را کساد کرد
در پی شیوع ویروس کرونا و کاهش تردد بین استانی، هماکنون قیمت قارچ دکمهای در استان ۵۰ درصد کاهشیافته است.
به گزارش خبرگزاری هاگ- ابراهیم شیرانی مدیر امور باغبانی اداره کل جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری بابیان اینکه قیمت هر کیلوگرم محصول قارچ دکمهای در استان ۱۲۰ هزار ریال بود افزود: با شیوع ویروس کرونا و کسادی بازار، قیمت هر کیلوگرم از این محصول به ۶۰ هزار ریال رسیده که پایینتر از قیمت تمامشده تولید است.
شیرانی اضافه کرد: بیش از ۷۰ درصد قارچ تولیدی به استانهای اصفهان و خوزستان ارسال میشود، که با توجه به شیوع ویروس کرونا در سطح کشور و کاهش حملونقل، بخش عمدهای از محصول قارچ تولیدی استان روی دست تولیدکنندگان مانده است.
او به تولید بیش از ۷ هزار و ۵۰۰ تن محصول قارچ دکمهای در این استان در سال ۹۸ اشاره کرد و گفت: این استان رتبه پنجم تولید این محصول در کشور را دارد.
شیرانی ادامه داد: با برنامهریزی انجامشده در سال ۹۹ بیش از ۲۰۰ تن محصول قارچ به تولیدات این استان افزوده خواهد شد که تولید این محصول در استان با توجه شرایط آب و هوایی، از ظرفیت بالای برخوردار است.
او میزان اشتغال درزمینه تولید قارچ استان را ۸۰۰ نفر اعلام و اضافه کرد: از این تعداد ۱۵۰ نفر در مشاغل خانگی و ۶۵۰ نفر نیز در واحدهای صنعتی مشغول بهکار هستند. شیرانی، توسعه کشتهای متراکم و گلخانهای را از سیاستهای وزارت جهاد کشاورزی بیان کرد و افزود: ۳۰ واحد صنعتی و ۱۵۰ واحد تولید خانگی در خصوص تولید قارچ دکمهای در استان فعال است