اخبار صنعت قارچجهاد کشاورزی

جایگاه نخست شیروان در سطح و تولید قارچ در خراسان شمالی

مدیر جهاد کشاورزی شیروان مطرح کرد: جایگاه نخست شیروان در سطح و تولید قارچ در خراسان شمالی.

به گزارش هاگ به نقل از ایسنا- خراسان شمالی مدیر جهاد کشاورزی شیروان از کسب رتبه اول در مساحت سطح و تولید قارچ سالیانه این شهرستان در استان خراسان شمالی خبر داد.

علی باقرزاده در این گفت و گو افزود: در حال حاضر ۱۴ واحد کارگاه پرورش قارچ خوراکی دکمه ای در این شهرستان وجود دارد.

وی میزان سطح کشت قارچ خوراکی دکمه ای از سطح شهرستان را ۷ هزار و ۶۹۵ متر مربع اعلام کرد و افزود: سالیانه از این مساحت ۲۷۶ تن محصول قارچ برداشت می شود که در هر متر مربع میانگین بین ۲ تا ۲.۵ تن است.

مدیر جهاد کشاورزی شیروان خاطرنشان کرد: ما در این شهرستان به ندرت در ارتفاعات تولید قارچ ۵ کیلویی داریم و اغلب قارچ های منطقه خوراکی است.

این مسئول در جهاد کشاورزی شیروان از اشتغالزایی ۴۰ نفر به واسطه تولید این محصول خبر داد و گفت: تولیدکنندگان قارچ در قالب مشاغل خانگی فعالیت دارند که فقط در این شهرستان یک طرح بزرگ صنعتی قارچ در ناحیه صنعتی امیرآباد با ظرفیت سالیانه ۲۰۰ تن فعالیت می کند.

وی همچنین گفت: تولید کنندگان این حوزه می توانند از تسهیلات بانکی تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان با کارمزد ۴ درصد برخوردار شوند

امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قیمت قارچ خوراکی قیمت قارچ خوراکی
دکمه بازگشت به بالا