وجود ۳۵ واحد فعال تولید قارچ در خوزستان
سطح زیر کشت قارچ استان در سال ۱۴۰۰ رتبه هفتم را به خود اختصاص داده است
تولید قارچ خوراکی در استان از سال ۱۳۷۸ آغاز و اولین واحد قارچ خوراکی فعالیت خود را در شهرستان دزفول آغاز کرده است؛ و اینک در طی ۲۳ سال تعداد واحدهای فعال قارچ از یک واحد صنعتی به ۳۵ واحد شامل ۹ واحد صنعتی و مجهز و ۲۶ واحد خانگی و تعداد سالنهای احداث شده فعال از ۳۴ سالن به یکصد و ۱۸ سالن فعال با ظرفیت تولیدات ۱۲۰ تن به ۷ هزار ۵۴۵ تن رسیده است.
مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی خوزستان پیش بینی متخصصان را در سال جاری برای تولید قارچ در خوزستان با ۱۰ درصد افزایش، به میزان ۸ هزار و ۳۰۰ تن بیان کرده است.
محمد حسنی نسب با اشاره به این که سطح زیر کشت قارچ خوراکی استان در سال ۱۴۰۰ رتبه هفتم را در کشور به خود اختصاص داده توجه به بازاریابی و ارتقای فرهنگ مصرف قارچ را جزو ملزومات این صنعت دانست. وی اشاره کرد که مصرف روزانه قارچ در ایران بیش از ۱/۸ کیلوگرم است درصورتیکه سرانه مصرف قارچ در دنیا ۴ کیلوگرم است. بنابراین توجه به مدیریت فروش و تبلیغ مصرف قارچ، چیزی است که همه دست اندرکاران این صنعت باید به آن توجه کنند.
وی در خصوص تولید قارچ در خوزستان تاکید کرد که در کنار مزارع پرورش قارچ، یک واحد تولید کمپوست به ظرفیت اسمی ۵۰ هزار تن در سال به فعالیت مشغول است که بیش از از ۳۵ هزار تن کمپوست تولید و علاوه بر تامین کمپوست مورد نیاز واحدهای قارچ خوراکی استان، مازاد آن به سایر استانها نیز ارسال میشود.