کارآفرینان برتر کهگیلویه و بویراحمد
در این مطلب به معرفی کارآفرینان برتر کهگیلویه و بویراحمدکه در زمینه تولید و پرورش قارچ خوراکی فعالیت میکنند، میپردازیم.
انتخاب مردمی کارآفرینان برتر کهگیلویه و بویراحمد
(1399/04/21)
کارآفرینان برتر کهگیلویه و بویراحمد معرفی شدند. در نشست ویدئو کنفرانس با حضور معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده کارآفرین برتر استان در حوزه زنان به انتخاب مردم معرفی و تجلیل شد.
به گزارش خبرگزاری هاگ و به نقل از فارس، در نشست ویدئو کنفرانس مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری با معاون رئیس جمهور در امور زنان. از فرشته محرابی تولید کننده گل رز به عنوان کارآفرین برتر دور چهارم کارآفرینان برتر به انتخاب مردم تجلیل شد.
در مراسم کارآفرینان برتر کهگیلویه نادیا صداقت با اشاره به فعالیت زنان در حوزه کشاورزی، خدماتی و صنعت گفت. در این دوره جشنواره ۵۳ زن فعال در زمینه تولید گل رز، قارچ خوراکی و زعفران، تولید گلیم و گبه حوزه خدماتی و صنعت شرکت کردند.
وی عنوان کرد: در حوزه گل رز سال گذشته ۲۱ میلیون گل رز شاخه بریده. ۲۷ کیلو زعفران و ۵۳۷ تن قارچ خوراکی و ۱۵۰ هزار تن گیاهان دارویی تولید شد.
این مسوول با اشاره به مشکلات تورم، تحریم و کرونا در فروش تولیدات بانوان گفت. این مسائل باعث کاهش قدرت خرید مردم و کاهش انگیزه در بانوان شده است.
وی همچنین با اشاره به افتتاح بازارچه موقت تولیدات صنایع دستی استان خواستار مشارکت معاونت امور زنان برای راهاندازی بازارچه دائمی صنایع دستی زنان استان شد. کارآفرینان برتر کهگیلویه و بویراحمد معرفی شدند.
همچنین معصومه ابتکار از اقدامات صورت گرفته در راستای ایجاد اشتغال بانوان در استان کهگیلویه و بویراحمد قدردانی کرد.
کارآفرینی بانوی یاسوجی با قارچ
(1399/04/10)
راهاندازی طرح پرورش قارچ دکمهای در یاسوج توسط خانم قاسمی یکی از کارآفرینان برتر کهگیلویه و بویراحمد
پرورش قارچ دکمه ای یک تجارت پرسود با بازگشت سریع سرمایه هست. محصولی که وزنش در هر بیستوچهار ساعت دو برابر میشود چرا سود ده نباشد؟! اما این محصول حساس، واکنشهای شدید به کوچکترین تغییرات محیطی نشان میدهد که نیاز به تخصص و تجربه برای عملآوری دارد.
طرح تولید قارچ دکمهای در لوداب کهگیلویه و بویراحمد
1396/09/25
طرح پرورش قارچ دکمهای، با حمایت همه جانبه و مساعدت مالی کمیته امداد امام خمینی (ره) برای نخستین بار در لوداب اقدام به اجرای این طرح کردند.
به گزارش خبرگزاری هاگ- حافظ دانشی در صحبت های خود با اشاره به اینکه ماهانه با اجرای این طرح ۱۰ هزار جفت بلدرچین و بیش از ۵ تن قارچ دکمه ای به بازار عرضه خواهد شد. اضافه کرد: با اجرای این طرحها ۲ نفر بهصورت مستقیم و ۳ نفر غیرمستقیم در این واحد مشغول به کار شدند.
مسئول اجرای این پروژه ضمن تقدیر از کارآفرینان برتر کهگیلویه و بویراحمد در ادامه سخنان خود درباره طرح تولید قارچ دکمهای و موقعیت مکانی این واحد تولیدی، گفت. محل اجرای این طرح در یک کیلومتری روستای شهید دانشی آبمورد بخش لوداب است.